Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Toms damesschoenen

( 19 artikelen )

Toms damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
19 artikelen

Toms damesschoenen heeft een zeer uitgebreide collectie. De schoenen zijn stijlvol en toch behoud het zijn eenvoud. De schoenen hebben een goede pasvorm en zitten comfortabel. Er zijn in de collectie schoenen voor alledag maar ook schoenen voor speciale gebeurtenissen.

Toms schoenen

Toms is ontstaan toen de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie in Argentinië in een dorp was en zag dat de kinderen daar geen schoenen droegen. Hierdoor besloot hij TOMS® op te zetten, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat verkocht werd een paar schoenen weggaf aan een kind. Zo is One for One™ ontstaan. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, wordt er een kind geholpen. Er zijn ondertussen meer dan 60 miljoen schoenen weggegeven aan kinderen. TOMS®-schoenen worden via humanitaire organisaties aan de kinderen verstrekt. Niet alleen krijgen kinderen hierdoor schoenen die bij het seizoen of het gebied waar zij wonen passen, maar is er extra werkgelegenheid ontstaan omdat de schoenen daar geproduceerd worden waar de schoenen weggeven worden. Maat Toms doet meer. Er zijn campusprogramma's waar studenten in de Verenigde Staten les krijgen in bewust consumeren en sociale bedrijfsvoering. Er worden ook brillen verkocht en ook hier is dezelfde visie van kracht, door verkoop van een bril, wordt er een bril weggegeven op voorschrift of chirurgie of medische hulp voor het zicht gegeven. Hierdoor is al sinds 2011 bij 400.000 mensen in meer dan 10 landen het gezichtsvermogen hersteld. Er worden dagen georganiseerd zoals: één dag zonder schoenen en world sight day, hierdoor hoopt Toms dat iedereen bewust wordt van armoede en visuele problemen wereldwijd. Toms wilt niet alleen schoenen ontwerpen maar heeft een duidelijke visie en boodschap voor de mensen.

Toms damesschoenen collectie

Er zijn veel modellen verkrijgbaar. Er zijn altijd schoenen die bij je stijl passen. Van instappers, sandalen, boots, veterschoenen flats en alles wat daar tussen ligt. Effen kleuren, printen, alles is mogelijk en van kwaliteit. Naar boven