Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Toral damesschoenen

( 85 artikelen )

Toral damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
85 artikelen
Toon 24 artikelen

Toral is een prachtig damesschoenen merk dat staat voor goede kwaliteit. Ieder product van dit merk staat dan ook garant voor het enthousiasme en ook alle inspanningen die dit bedrijf levert. Toral wil dan ook dame schoenen maken die zijn ontworpen op basis van een goed gevoel en een speciale uitdrukking. Dit merk heeft ook een uitmuntende kwaliteit en dit zorgt er dan ook voor dat alle schoenen van dit merk altijd een top kwaliteit hebben. Ook is elk product uniek en dus kunt u altijd een mooie schoen vinden die past bij uw persoonlijkheid en wensen.

Toral schoenen

De inspiratie van elk product komt dan ook voort uit een liefde voor mode trends. De makers zorgen er dan ook voor dat er steeds weer nieuwe schoenen komen die inspelen op het huidige seizoen en op de huidige trends. Elke nieuwe collectie dat het merk Toral dan ook uitbrengt is weer iets nieuws en unieks. Zo zijn er veel verschillende ontwerpen, maar ook kunt u kiezen uit verschillende trends. Tot slot zijn alle producten van verschillende materialen en kunt u kiezen voor een materiaal dat u fijn vind.

Toral booties

Het merk Toral heeft op de website van Van Zuilen Mode dan ook een zeer brede collectie om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een bootie, een sandaal, een pump of kies bijvoorbeeld voor een muil. Een echte klassieker van dit merk is de enkel laars. Deze enkel laars heeft dan ook een prachtig suede materiaal waardoor hij er prachtig uitziet. Ook is de enkel laars van een rubberen zool en een perfecte hak hoogte om deze schoen ideaal te kunnen combineren met een zomerse outfit. De kleuren van deze enkel laarzen zijn dan ook beige, groen, grijs en nog veel meer andere kleuren. Ook voor een elegante en chique sandaal is Toral aan te raden. Deze Taupe sandaal is ook van prachtig suède.