//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Weejuns damesschoenen

Weejuns is een prachtig merk dat is opgericht door George Bass. Deze eigenaar heeft 3 merken opgericht; bass & co, Van Arendonk en natuurlijk Weejuns. Dit merk bestaat al vanaf maar liefst 1876 en bied al sinds dien en prachtige productie van schoenen. De schoenen voor heren en voor vrouwen zijn nog steeds populair.

Weejuns schoenen

De schoenen zijn zeer tijdloos te noemen. Voor mannen en voor vrouwen is er een zeer groot aanbod. Vooral de Weejuns instapper is een zeer populaire schoen. Dit is een instap schoen die verkrijgbaar is in verschillend kleuren en maten. Zo zijn er ook bekende mensen die deze schoenen dragen. James Dean droeg bijvoorbeeld tijdens The King of Pop deze prachtige schoenen. Het merk is internationaal vrij bekend en er zijn dan ook vrij veel plekken waar u prachtige schoenen van dit merk kunt komen. Zeker voor dames is er een zeer grote collectie aanwezig van schoenen waarbij er altijd wel een geschikt model tussen zit. De schoenen kenmerken zich dan ook door prachtige details en ook is er bij elke schoen een prachtige afwerking. Elke schoen staat dan ook zeker garant voor een tijdloos design.

Weejuns loafers

Voor vrouwen zijn er vooral de instap schoenen die erg functioneel zijn en die ook erg modebewust zijn. Op de website van van zuilen mode kunt u dan ook een keus maken uit het grote aanbod van verschillende instap schoenen. Hierbij kunt u kiezen voor schoenen van Weejuns die pas binnen zijn, maar ook kunt u schoenen met korting kopen door te kijken bij de outlet. Verder hebben de schoenen een prachtig glanzend design en vallen ze zeker weten op. Verder zijn er ook veel verschillende maten te vinden waardoor er altijd wel een maat te vinden is die bij u past. De Weejuns 94010 is een prachtige instap schoen van lak met een lederen zool.