//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Aeronautica Militare

De uitstraling en de overduidelijke kwaliteit van de karakteristieke herenkleding van Aeronautica Militare heeft het hele concept van de casual outfit op een hoger plan gebracht. Van Zuilen Mode presenteert met genoegen een mooie online selectie eersteklas herenmode van dit onverschrokken Italiaanse mannenlabel. De authentieke mannenmode van Aeronautica Militare past bij de moderne man die zich de ene dag met gemak in een zakelijk pak vertoont en de andere dag in een eigentijdse pantalon of een actueel versleten jeans met een fijne, mooizittende pullover de deur uit gaat. De eigentijdse overhemden en vesten, de modieuze broeken en eersteklas pullovers die Van Zuilen online van AM heeft uitgestald zijn uitgevoerd in modieuze kleuren en zijn gegarandeerd van voortreffelijke kwaliteit.

Omdat casual vele gradaties kent is Aeronautica Militare de ideale kledinglijn voor zelfbewuste mannen die zowel van casual-chic als de meer nonchalante look houden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en authenticiteit. De Italiaanse casual mannenmode van Aeronautica Militare met de kenmerkende insignes en originele prints is eenvoudig te combineren met uw overige vrijetijdskleding, de exclusieve vesten en shirts, mooi gesneden broeken en pullovers draagt u met evenveel stijl op een paar eigentijdse sneakers als op een origineel paar mooie Italiaanse laarzen, afhankelijk van de gelegenheid en uw stemming.

Aeronautica Militare kleding

Het populaire Italiaanse modelabel Aeronautica Militare is na de Tweede Wereldoorlog ontstaan uit het familiebedrijf van een eersteklas kleermaker uit Noord-Italië. Door een specialisatie in op maat gemaakte leren jassen en jacks kwamen er veel opdrachten binnen van piloten van het nabij gelegen lokale vliegveld Aeroporto di Thiene en uit deze praktische, draagbare en eersteklas jassen en overalls van stevige kwaliteit en comfortabele fit is in de loop van de jaren het exclusieve casual label gegroeid dat we vandaag de dag wereldwijd kennen. Aeronautica Militare is overal ter wereld te verkrijgen in selecte modespeciaalzaken en natuurlijk online bij uw favoriete webshop Van Zuilen. Gelukkig, want ondanks dat u er graag op uw best uitziet, heeft u doorgaans wel iets beters te doen dan naar het drukke centrum te gaan voor uw nieuwe aankopen. Bij Van Zuilen shopt u met enkele muisklikken uw nieuwe stijlvolle outfit voor het komende seizoen bij elkaar, omdat u naast de schitterende herenkleding van Aeronautica Militare bij ons ook online kunt shoppen voor eersteklas schoenen, sjaals en jassen. Van Zuilen is hiermee de perfecte online one-stop multibrand modespeciaalzaak voor u.