TERUG
Filter kiezen

Luigi Borrelli

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
5 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
5 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1239 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Borrelli is een prachtig merk wanneer u op zoek bent naar een mooie casual en smart outfit. Dit merk is dan ook erg fris en dynamisch. Het merk heeft een echt vakmanschap en wil dan ook alle dragers van dit merk inspireren. Daarnaast is elk stuk gemaakt in Italië.

Luigi Borrelli herenkleding

In 1904 ging Borrelli werken in een naaiatelier. hier werden mannenshirts gemaakt. De vrouw leerde de kunst van het naaien. Na een lange tijd hier gewerkt te hebben is in 1928 het merk zelf opgericht. Het begon als een familie bedrijf maar later is het flink gegroeid. Tegenwoordig staat het merk bekend om vakmanschap. Alle shirts en broeken zijn dan ook mooi gesneden en daarnaast is alles afgewerkt tot in de laatste en mooiste details. De shirts en overhemden hebben een zeer fijne en perfecte pasvorm. Het zijn dan ook typische Italiaanse kleding stukken die elke modebewuste man wel in huis zou moeten hebben. Verder heeft het merk een echt oog voor detail en is de kwaliteit van alle kleding stukken erg goed.

Luigi Borelli exclusieve overhemden

Het merk heeft dus een groot aanbod aan verschillende soorten producten. Zo zijn er veel verschillende overhemden, blazers kostuums en ook zijn er mooie shirts. Dit merk heeft ook veel mooie pullovers die perfect zijn om te dragen over bijvoorbeeld een mooi shirt. Maar ook in de koude maanden is een pullover zeer aan te raden. Deze pullovers zijn erg warm. Op de website van Van Zuilen Mode kunt u kiezen uit een grote collectie van producten van het merk Borrelli. Deze kunt u sorteren op bijvoorbeeld nieuw binnen, outlet winter en zomer maar ook kunt u ze selecteren op bijvoorbeeld het voorjaar en de zomer van 2017. Een veel gekozen pullover van een mooie donkerblauwe kleur is de K3007 die beschikbaar is in verschillende maten. Maar ook kunt u kiezen voor 1 van die velen mooie overhemden.