TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Hackett

Hackett staat bekend om de typisch Britse styling met uitgesproken hedendaagse flair. Van Zuilen Mode heeft van Hackett vooral de casual herenkleding online staan; smaakvolle jassen en jacks, moderne katoenen overhemden, de befaamde poloshirts plus zeer stijlvolle shorts, truien en vesten. Schitterende luxe voor de modebewuste urban man, of de perfecte aanvulling op de formele garderobe van elke gentleman.Naast de vermaarde polo- en rugbyshirts ontwerpt het Londense herenmodemerk ook schitterende op autoraces geïnspireerde kleding, pure must-haves voor elke fan vafn de Brits-sportieve look. De jassen, zeer Engelse trenchcoats en jacks sluiten perfect aan bij de sportieve uitstraling van Hackett, maar kunt u natuurlijk ook aan op uw kostuum. Van Zuilen Mode heeft het allemaal.

Hackett vesten en pullovers

Soms zijn truien of vesten het ideale kledingstuk om comfortabel wat in te relaxen, sommige zijn ronduit modestatements. De schitterende Hackett breisels worden gemaakt van luxueuze stoffen en worden ontworpen in een scala aan moderne kleuren en dessins en variëren in design van comfortabele basics tot magnifieke mode items. Van Zuilen Mode heeft modieuze Hackett pullovers, sweaters en vesten voor u klaarstaan van ongeëvenaarde elegantie, die een sfeer van luxe uitademen.
De bovenkleding zit heerlijk en is qua snit en kleurgebruik uitstekend te combineren met zowel de smaakvolle shorts van Hackett als met een washed urban jeans. Uw ideale kleding voor tijdens het zeilen, maar ook tijdens een terrasmiddag met vrienden.

Hackett online

De typische Britse styling van Hackett is gebaseerd op sportief klassieke ontwerpen maar met een gedurfd gebruik van kleur, wat een geheel frisse kijk geeft op luxe Brits ontwerp. Geïnspireerd door klassieke stijliconen uit het Londen van de vroege jaren ‘60, combineert het modelabel formele weelde met moderne urban invloeden. Hackett's kenmerkende stijl mengt mooie tradities met een liefde voor innovatie. Van Zuilen Mode heeft van dit sportieve herenlabel zowel in de schitterende winkel in Gorinchem als in de webshop een ruime keuze in huis zodat u nooit teleurgesteld bent in de aanwezige collectie. De moderne zelfbewuste mannen die voor Hackett kiezen weten deze sportieve herenkleding dan ook prima te vinden bij Van Zuilen Mode, uw leverancier van eersteklas mannenmode met een bijzondere draai.