//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Nino Danielli

Nino Danieli is een perfect merk voor een modebewuste man die er van houd om een klassieke en ook een stijlvolle look te hebben. Dit merk is opgericht door Nino Danieli in de jaren 20 van de vorige eeuw. In het begin was het merk nog niet zo succesvol, maar na de tweede wereld oorlog ontstond het echte grote succes. Het bedrijf is onderdeel van Corneliani en dit merk bestaat dan ook al meer dan 70 jaar.

Nino Danieli kleding

Het merk richt zich vooral op de typische zakenman die het belangrijk vindt om met een goede stijl kwaliteit en klasse aan het werk te zijn. De producten hebben dan ook zeer mooie materialen, een goede pasvorm en daarnaast ook een zeer vlotte uitstraling. Het merk onderscheid zich dan ook door andere merken doordat de passie voor handwerk terug te zien is in elk kledingstuk. Daarnaast zijn de details op alle kleding stukken erg prachtig. Het merk heeft ook een groot aanbod aan diverse maatpakken die zeer veer souplesse hebben.

Nino Danieli kostuums

Zoals dus al eerder gezegd richt het merk zich vooral op producten voor de man die het belangrijk vindt om er goed uit te zien. Elke zakenman moet dan natuurlijk ook echt iets uitstralen. Op de website van van zuilen mode heeft u een keus uit een groot aanbod van verschillende soorten producten van dit merk. Zo kunt u kiezen voor een mooie blazer in een mooie donkerblauwe kleur die bijvoorbeeld prachtig te combineren is met een net paar veterschoenen en die dan ook goed te combineren is met een blauwe pantalon. Maar ook voor een compleet kostuum is dit merk zeer geschikt. Kies voor een grijs of voor een mooi zwart kostuum waardoor u geen losse items meer hoeft te kopen voor de beste outfit. Op de website is er altijd een groot aanbod te vinden met altijd de nieuwste collectie.