Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Strellson herenmode

( 1 artikelen )

Strellson herenmode

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen

Dit mondaine Zwitserse herenmodemerk wint wereldwijd snel aan populariteit en bij Van Zuilen begrijpen wij dit heel goed, het innovatieve herenmodelabel ontwerpt namelijk moderne high end kostuums, colberts en jacks voor een gewoon aangename prijs. Als u zoekt naar een modern zakelijk kostuum of colbert, of een mooi vormgegeven jack voor over uw formal wear willen wij u zeker aanraden de Strellson herenkleding collectie bij Van Zuilen te bekijken. Het stijlvolle label straalt energie uit, de energie van grootse plannen, de vibe van daadkracht, van ondernemen. En met de prima prijs-kwaliteit verhouding sluiten stijlgevoelige, zelfstandige mannen dit moderne herenlabel al snel in hun hart. De premium ontwerpen van Strellson hebben een slankere moderne pasvorm en stralen een eigenzinnige zakelijkheid uit. Uit de kwaliteit van deze aantrekkelijke mannenmode spreekt, bij elk individueel ontwerp, de Zwitserse oorsprong. Uw nieuwe lievelingskostuum hangt voor u klaar bij Van Zuilen.

Strellson kostuums

De stijlvolle pakken van Strellson zijn een ware aanwinst voor uw garderobe. Met een juist gekozen overhemd en schoenen geven ze u een overtuigde formele uitstraling op de momenten dat u dat wilt, terwijl u de kostuums ook prima met een mooi wollen pully en sneakers kunt dragen voor een luchtige touch aan uw zakelijke look. Hiermee is uw kostuum ineens ook geschikt om te imponeren bij een romantisch uitstapje met uw nieuwe vlam, of gewoon te dragen naar een informeel etentje met collega's. De smaakvolle Strellson colberts, jassen en pakken vinden als vanzelf hun weg naar zelfverzekerde, individueel ingestelde jonge entrepreneurs, die zich in dit herenlabel op hun gemak voelen. Zelf zegt het modelabel: “Wij creëren mode voor mannen die hun eigen weg gaan.” Bij Van Zuilen vindt u een mooie selectie jacks, jasjes en kostuums van Strellson, alles comfortabel online te bestellen.

Strellson online

Strellson stelt de hoogst mogelijke kwaliteitseisen aan het ontwerp van hun schitterende colberts en kostuums, die betrouwbaar, eerlijk en precies van snit zijn zonder dat de designs concessies doen aan de hedendaagse uitstraling en het individualisme van het Zwitserse mannenmodelabel. Eigenlijk zijn de eersteklas pakken en jassen van Strellson ontworpen voor elke gelegenheid waarop een hedendaagse man zich succesvol en onderhoudend wil voelen, misschien een tikje charmant of juist eigengereid. Of dit nu een zakelijk of vriendschappelijke gelegenheid is, een pak van Strellson is altijd overtuigend. Het herenmodelabel weet ieder seizoen weer te verrassen met stijlvolle en vernieuwende kostuums en jasjes. Met succes, want de eigenzinnige formal wear wordt nu verkocht in 40 landen wereldwijd. U kunt uw nieuwe Strellson aankoop gaan shoppen in Zurich of Shanghai, in Toronto of in Moskou. Of lekker thuis, online bij Van Zuilen.