//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Bernardo M.

Het merk Bernardo vindt zijn wortels in Portugal. Bernardo schoenen zijn puur en authentiek. Dit komt omdat naast dat de style van deze schoenen wereldwijd bekend is en ze modebewustheid schreeuwen, is er nog iets dat ze bijzonder maakt: Elke schoen is met de hand gecreëerd. Hierdoor heeft elke schoen toch iets eigens, in tegenstelling tot de gebruikelijke fabrieksschoen. Het mooie hieraan is, is dat de schoenen allemaal iets unieks hebben, dat net zoals mensen zoals u, die anders zijn, niet gezien moet worden als een defect maar als iets speciaals.

Bernardo schoenen

Bernardo biedt sneakers, instapschoenen en chique veterschoenen. Zo is er voor ieders wil genoeg. Alle schoenen zijn door hoog ervaren technicussen geschapen, die rekening houden met het feit dat niet alleen het oog wat wil maar dat de voeten ook beloond willen worden met comfort. Er zijn modellen voor elke gelegenheid, dus van lekker in de avond stappen tot werken in een bedrijf waar iedereen pakken draagt. De schoenen zijn voor modebewuste mannen die ook begrijpen dat een hoge kwaliteit aan stoffen belangrijk is voor het uiterlijk en voor de duurzaamheid. Dit merk is perfect voor de man die er creatief en uitblinkend wil uitzien.

Bernardo online

De filosofie van Bernardo is dat ze een air van excentriciteit en creativiteit willen geven. De ontwerpen ademen dit uit doordat ze één voor één met de hand zijn gemaakt en daardoor allemaal iets unieks hebben. Neemt u gerust een kijkje in onze online shop en weet dat hier iets tussen zit van uw smaak. Uw nieuwe praaltjes koopt u vanzelfsprekend zo comfortabel mogelijk en daarom is Van Zuilen perfect op u afgestemd. Bij Van Zuilen kan u er van verzekerd zijn dat u bij ons de hoogste kwaliteit aan mode voor de beste prijs krijgt met daarbij ook nog geweldige service.