Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Dubarry herenschoenen

( 3 artikelen )

Op zoek naar kwalitatieve, maar betaalbare herenschoenen? Bent u of uw man op zoek naar kwalitatieve herenschoenen? Schoenen die u meerdere keren kan dragen, maar wenst u hiervoor toch niet te veel te betalen? Dan kan u kiezen voor DUBARRY schoenen!

DUBARRY herenschoenen

Het merk bestaat al sinds 1937, een hele hoop ervaring dus! In 1937 werd er een coöperatieve vennootschap opgericht. Het was de bedoeling hiermee meer werkgelegenheid te bieden in de stad Ballinasloe in Ierland. Het bedrijf werd genoemd naar de beroemde Franse courtisane: Dubarry. Dubarry is een Iers bedrijf dat startte met ontwerpen van leren schoenen. Deze waren zeer fijn afgewerkt. Door de uitstekende werkkrachten die het bedrijf bevatte, had het bedrijf al heel snel een zeer goede reputatie, dit omwille van de perfecte afwerking en de hoge kwaliteit van de schoenen. Later werden ook leren bootschoenen ontwikkeld door dit merk. Hun inspiratie haalden ze uit de ruige westkust en Galway's zeilhistorie. Later ontwierpen ze de originele Dubarry Galway laars. Tegenwoordig kan u ook terecht voor kleding en accessoires bij dit merk. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen!

Verschillende Dubarry schoenen

De dag van vandaag kan u verschillende soorten schoenen vinden van dit merk. Uiteraard kan u de booties en zeillaarzen nog vinden van dit merk. Hiermee zijn ze immers zo bekend geworden. Maar ook kan u er pumps vinden, sneakers enzovoort vinden. Allen zijn uiteraard altijd van uitstekende kwaliteit, wat eigen is aan dit merk. Dit mooie design van de schoenen, gecombineerd met de hoge kwaliteit van de stoffen en de verfijnde afwerking, zorgen ervoor dat dit echte top schoenen zijn. Heeft u interesse gekregen in deze schoenen? Bekijk dan zeker de website eens. Daar vindt u de verschillende modellen terug die beschikbaar zijn en de bijbehorende prijzen.