Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Floris van Bommel

( 47 artikelen )

Floris van Bommel

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
47 artikelen
Toon 24 artikelen

Floris van Bommel is een Nederlands schoenenmerk die al generatie na generatie kwaliteitsschoenen ontwerpt, maakt en verkoopt. Mede dankzij deze lange geschiedenis weet Floris van Bommel als geen ander schoenen te vervaardigen met een klassieke, hippe doch tijdloze uitstraling die geheel voldoen aan de laatste trends en wensen van de klant. Deze eigenschappen ziet u direct terug in de nieuwste collectie die op Van Zuilen Mode te koop is. Zo vindt u in ons assortiment bekende, stoere Floris van Bommel boots, sportieve Floris van Bommel sneakers en klassieke, nette Floris van Bommel veterschoenen. Van Zuilen Mode heeft ook dit seizoen de parels uit de collectie voor u in de webshop opgenomen zodat u dit seizoen met de beste schoenen tegemoet kunt zien.

Floris van Bommel online

De ontwerpen van Floris van Bommel zijn tijdloos, klassiek en voldoen aan de laatste trends. Daarmee tilt een schoen van dit merk uw outfit naar een nieuwe niveau. Bovendien weten de ontwerpers bij Floris van Bommel door jarenlange ervaring als geen andere hoe een comfortabele, kwalitatieve schoen in elkaar steekt. Of u nou op zoek bent naar een klassieke veterschoen, stoere boots of sportieve sneakers: u vindt de fijnste selectie uit de Floris van Bommel collectie in de webshop Van Zuilen Mode. Schakel gemakkelijk tussen de categorieën en vindt zo de schoen die bij u past.

Floris van Bommel schoenen

Het merk Floris van Bommel en Schoenfabriek van Bommel vormen een familiebedrijf die al 9 generaties mee gaat. Mede hierdoor weet de ondernemers als geen ander hoe zij een eigentijdse schoen moeten produceren die aan alle eisen van nu voldoen. Daarnaast draagt Floris van Bommel duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid een warm hart toe, waardoor u weet dat zowel het bedrijf zelf als de materialen die gebruikt worden voor de producten groen en eerlijk zijn. Dit maakt Floris van Bommel een mooi merk met een diepere betekenis. Kijkt u gerust eens rond in onze selectie op Van Zuilen Mode. U vindt hier vast en zeker de schoen die op al uw wensen aansluit!