Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Havaianas schoenen

( 2 artikelen )

Havaianas schoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
2 artikelen

Havaianas herenschoenen zijn ontstaan in 1962. De inspiratie voor de slipper is ontstaan door de typische Japanse sandalen, de Zori-slipper, waarvan de zolen gemaakt zijn van rijststro. Het voetbed van de Havaianas zijn niet gemaakt van rijststro, maar de ontwerpers hebben het voetbed gemaakt met een rijstpatroon, een belangrijk en opvallend merkteken van de sandalen. De sandalen werden rond de jaren 90 een echte modegril toen beroemdheden de schoenen op de televisie begonnen te dragen. Hierdoor werden er kleurrijke Havaianas advertenties gemaakt zodat de sandalen nog meer gepromoot werden. Op dat moment waren er al sandalen in veel kleuren, printen en modellen. Voor het WK in 1998 werd er een speciaal model ontworpen, voorzien van de Braziliaanse vlag. Hierdoor is er nog meer bekendheid gekomen voor Havaianas herenschoenen en zijn ze in meer dan zestig landen te koop.

Havaianas kleuren en ontwerp van de sandalen

Havaianas slippers ruiken niet en ze blijven de oorspronkelijke vorm behouden. Havaianas worden gedragen met de kleurrijke kant boven. De Havaianas Top is hierop geïnspireerd, eerst waren er maar acht verschillende kleuren. En nu bestaat de collectie uit 20 verschillende kleuren. Is Barcelona kun je zelf Havaianas laten maken met eventueel een siersteentje of andere versiersel op het bandje. Sinds 2003 is de Oscaruitreiking en Havaianas sandalen met elkaar verbonden. Er worden sandalen aan de genomineerden weggegeven. Sinds 2004 worden er sandalen gemaakt met diamanten versieringen.

Havaianas teenslippers

Het klassieke model is bekend over de gehele wereld. Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal. De slippers zitten zeer comfortabel, zijn resistent tegen water en hitte en natuurlijk anti-slip.

Havaianas Slim

Havaianas heeft sinds 2006 een vrouwencollectie, de slim model teenslippers. Voorzien van smallere en dunnere bandjes, waardoor ze erg prettig zitten. Er is een speciale collectie waarvan de bandjes versierd zijn met Swarovski kristallen of met dieren print. Havaianas, heerlijk zittende schoenen die altijd en overal te dragen zijn en bij iedere stijl past.