//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//New Balance herenschoenen

Wanneer u op zoek bent naar een merk schoenen dat al erg lang ontzettend populair is en dan ook garant staat voor een goede kwaliteit dan is het verstandig om te kiezen voor het merk van New Balance. Dit merk bestaat al meer dan 100 jaar en is dan ook wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en het grote aanbod van schoenen die ze maken. De schoenen zijn dan ook erg populair en ook heeft u altijd een grote keus uit schoenen die erg sportief zijn maar ook schoenen van het merk die erg casual zijn.

New Balance schoenen

De schoenen zitten altijd erg comfortabel en ook hebben de sneaker altijd een model dat als erg comfortabel word beschouwd aangezien elke schoen van New Balance een unieke pasvorm heeft voor u. Dit merk heeft dan ook een grote collectie waardoor er voor elk type fout wel een geschikte schoen is. Doordat er erg veel mensen op New Balance lopen is dit merk ook erg bekend in de fashion industrie en zijn er erg veel mensen weg van de schoenen. Het aanbod is dan ook groot en u heeft dan ook de keus uit veel kleuren.

New Balance sneakers

Op de website van Van Zuilen Mode kunt u dan ook verschillende schoenen vinden van dit merk die voor mannen en voor vrouwen zijn geschikt. Het website heeft ook een vrij groot aanbod aan verschillende soorten schoenen. Hierbij kunt u vooral denken aan casual schoenen. Maar ook voor een schoen met een unieke kleur die goed opvalt en een prachtige bouw kwaliteit heeft kunt u kiezen voor een van de vele modellen. Het model de 996 is dan ook op Van Zuilen Mode verkrijgbaar en is een echte aanrader met zijn mooie zwarte kleur. Daarnaast is de schoen ook van een speciaal nubuck materiaal verkrijgbaar en is het voetbed uitneembaar om bijvoorbeeld een eigen zooltje in te leggen.