//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Paul Smith herenschoenen

De schoenen van Paul Smith zijn niet erg populair maar wel worden ze steeds populairder. Dit komt omdat ze er erg mooi uitzien en een goede kwaliteit hebben. Paul Smith is een Britse modeontwerper die deze schoenen heeft bedacht. In 1970 heeft hij zijn eerste winkel opgericht aan de Royal College of Art in Nottingham. Nadat deze vrij succesvol was heeft hij ervoor gekozen om in 1976 zijn eerste mannen collectie te laten zien in Parijs onder de nam Paul Smithmerk. Daarnaast heeft hij in 1979 in London ook een winkel geopend en sinds dien is hij niet meer te stoppen. In erg veel landen kunt u tegenwoordig schoenen van Paul Smith vinden. In Nederland o.a. bij vanzuilen mode.

Paul Smith sneakers

De Paul Smith Shima is een model dat erg populair is en er ook nog eens erg leuk en origineel uitziet. Deze schoen is er in verschillende kleuren. Voor elke modebeuwste man is de witte variant zeker een aanrader. Deze schoen ziet er erg "clean" uit en kunt u dan ook goed gebruiken voor zowel zakelijk als voor casual gelegenheden. Wanneer u toch liever een wat lager model schoen wilt hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De lawn is ook een prachtige witte schoen met een rubberen zool en de buitenkant is helemaal van leer gemaakt.

Paul Smith combineren

Doordat de schoenen erg netjes zijn en een elegante uitstraling hebben raden wij het u ook aan om deze te dragen op nette kleding. Ga bijvoorbeeld voor een nette lange spijkerbroek met een mooi overhemd over aan. En om uw look dan helemaal compleet te maken dan gaat u natuurlijk voor deze prachtige paul smith schoenen. Op de website heeft u de mogelijkheid te kiezen uit vele modellen.