//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Sendra herenschoenen

Sendra is een Spaans merk, opgericht in 1913 door Andres Sendra, zoon van een leerlooier. Door zijn reis naar Amerika was Andes geïnspireerd door de Amerikaanse laarzen en is bij thuiskomst gestart met het ontwerpen van zijn eigen laarzen. Sendra is na ruim een eeuw uitgegroeid tot één van de meest belangrijke en toonaangevende fabrikant van laarzen in de wereld. Het succes van deze laarzen is door de jaren heen zo gegroeid dat zelfs Amerikanen in de jaren 50 speciaal naar Spanje kwamen om deze betaalbare en kwalitatief goede laarzen te kopen. Tegenwoordig heeft het merk winkels verspreid over heel Europa en sinds 1962 ook in de Verenigde Staten.

Sendra schoenen

Kwaliteit staat hoog in het vaandel van het merk. Zo ondergaan de laarzen 250 handelingen voordat ze in de winkel staan waaronder het zogenaamde Goodyear Sewing. Dit bestaat uit een proces waarbij zowel aan de binnen- als buitenkant de binnenzool en het buitenste leer aan elkaar worden genaaid waardoor extra kwaliteit en stevigheid wordt gerealiseerd. 90 procent van de 250 handelingen wordt handmatig uitgevoerd.

Sendra laarzen

De laarzen en overige schoenen van het merk zijn zo gemaakt dat deze zich volledig aanpassen aan de voeten waardoor de schoenen een hoog draagcomfort hebben. Door deze perfecte pasvorm is de schoen enorm populair bij consumenten. Het uiterlijk van de laarzen is stoer, kleurrijk en er zijn unieke prints in de laarzen verwerkt voor een echte westernlook. De laarzen zijn verkrijgbaar in diverse soorten zoals leer en phytonleer. Elk seizoen ontwerp het merk een nieuwe collectie waardoor de consument altijd unieke schoenen draagt. Naast laarzen ontwikkelt het merk ook lage schoenen en riemen voor zowel mannen als vrouwen. Toch blijven de bekendste en meest populaire schoenen voor mannen de laarzen met de typische western look. De schoenen van Sendra kunnen zowel casual als voor het werk worden gedragen. Ze zijn uitermate geschikt voor veel verschillende gelegenheden doordat de unieke ontwerpen goed aansluiten bij veel verschillende outfits en stijlen.