Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Toms herenschoenen

( 8 artikelen )

Het merk Toms is opgericht door Blake Mycoskie in 2006 en is de afkorting voor Shoes for Tomorrow. De gedachte achter dit merk is het One for One principe. Dit betekent dat voor elk paar verkochte schoenen een kind in nood schoenen worden gegeven. Tijdens een reis zag oprichter Mycoskie dat er nog steeds gebieden in de wereld zijn waar kinderen zonder schoenen op straat moeten lopen. Om dit bestrijden is het merk ontstaan. In korte tijd is Toms wereldwijd uitgegroeid tot een groot succes. In meer dan 70 landen zijn al 70 miljoen paar schoenen aan arme kinderen gedoneerd.

Toms schoenen

Toms schoenen kenmerken zicht door een grote diversiteit aan kleuren, patronen en materialen en zijn er in veel verschillende uitvoeringen, zoals instapschoenen, sandalen, booties en slippers. Door de verscheidenheid in de ontwerpen sluiten ze naadloos aan bij talloze outfits en stijlen en is er voor elke gelegenheid een geschikte schoen. Toms schoenen zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort.

Toms ontwikkelingshulp

Bij aankoop van een paar Toms schoenen steunt de klant de hulpprogramma’s van het Toms. Het merkt ontwikkeld verschillende typen schoenen voor kinderen in nood. Zo zijn er instapschoenen met gaatjes in de bovenzijde geschikt voor natte gebieden in bijvoorbeeld Afrika, geïsoleerde winterlaarzen voor kinderen in bijvoorbeeld Oost-Europa en sportschoenen om kinderen aan te sporen meer te gaan bewegen. Naast schoenen verkoopt het merk ook andere producten zoals tassen en koffie waarmee Toms in ontwikkelingsgebieden zorg draagt voor een betere gezondheid van medemens. Dit wordt gerealiseerd door het verbeteren van het gezichtsvermogen door het uitvoeren van een operatie of het schenken van een bril, het verschaffen van toegang tot schoon drinkwater en het opleiden van vroedvrouwen voor veilige geboortes. Door de trendy en hype uitvoeringen van de schoenen passen deze uitstekend bij de huidige modetrends voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Zo kan iedereen met de aanschaf van een paar Toms schoenen bijdragen schoenen aan een betere wereld voor iedereen.