Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Ugg herenschoenen

( 36 artikelen )

Ugg herenschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
36 artikelen
Toon 24 artikelen

UGG AUSTRALIA is een premium lifestyle merk met niet enkel schoenen, maar ook kleding, , accessoires en handtassen. Het merk heeft een reputatie op luxe en comfort gebouwd, vooral met hun oorspronkelijke schapenvacht laarzen. Met behulp van alleen de beste materialen in de wereld, en werkend onder de hoogste normen van vakmanschap, levert UGG wereldwijd nieuwe en innovatieve stijlen.

UGG AUSTRALIA herenschoenen

Schoenen...een veelbesproken onderwerp onder menig vrouwen die urenlang kunnen kijken, winkelen en zich verheugen bij de aankoop van een nieuw paar, dit in tegenstelling tot menig man die hier weinig feeling mee heeft. Comfort is een enorme factor voor mannen. Nogtans is er een aanzienlijk verschil tussen merken en stijlen, zelfs als is het niet altijd duidelijk voor het ongeschoolde oog. Het resultaat is vaak dat mannen goedkoop, ongemakkelijk of overdreven trendy schoenen kopen. Gelukkig scheren we niet alle mannen over dezelfde kam... Meer dan enig ander modeartikel ,kunnen schoenen hoe anderen ons bekijken beïnvloeden. De schoen vertelt erg veel over de stijl en het karakter van mannen. Dat hebben de makers van UGG men shoes begrepen: Pasvorm is het meest elementaire verschil net als de kwaliteit van het materiaal. Laatst is duurzaamheid. Met goede zorg, kan een goed paar schoenen jaren meegaan.

Een ruime variatie aan UGG herenschoenen

Uiteraard zitten de fundamentele Oxford en Derby's en de instappers in de collectie, maar er is ook een breed scala aan andere stijlen en kleuren die kunnen passen bij elke professionele of sociale situatie: -Maak indruk de comfortabele en stijlvolle met UGG laarzen, een mix van leder, luxe schapenvacht en suède. -De waterdichte versie heeft een binnenkant van echte wol en zijn bestand tegen extreme weerselementen. -Draag de casual heren sneakers in stijlvol leder of coole canvas. -Kom tot rust en ontspan in een paar zachte ,schapenvachten pantoffels.