//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Vans herenschoenen

Het merk Vans kent u waarschijnlijk wel van de sneakers. Elke modebewuste man heeft er dan ook wel een paar in de kast staan. Vans is van oorsprong een Amerikaanse fabrikant dat tegenwoordig erg bekend is met sneakers. Echter maken ze ook bmx schoenen, snowboard schoenen en skate boarden. Het doel hiervan is om de jeugd meer te stimuleren om meer te gaan sporten. Het bedrijf bestaat als sinds 1966 en werd opgericht door Paul Van Doren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Californie.

Vans sneakers

Op de website van vanzuilenmode heeft u een uitgebreide keuze aan Vans schoenen. Daarnaast wordt het aanbod ook regelmatig bijgevuld en dus is er altijd wel een paar Vans schoenen dat u leuk vind. De Vans Old Skool is een erg populaire schoen die er erg vet uit ziet. Deze schoen is gemaakt van stof en heeft een rubberen zool. Daarnaast heeft deze schoen een mooie blauwe en witte kleur die er erg vet uitziet. Wanneer u meer op zoek bent naar een wat donkere schoen dan is de Vans Old Skool helemaal in het zwart waarschijnlijk een goede optie voor u. Deze schoen is helemaal zwart en aan de achterkant zit er een grote rode sticker op met vans off the wall logo. Hierdoor weet iedereen meteen welke prachtige schoen u draagt.

Vans combineren

Doordat de schoenen verkrijgbaar zijn in veel soorten zijn ze ook goed te combineren met de outfit die u graag aan doet. Vans schoenen kun je het beste dragen onder een stoere spijkerbroek. Denk bijvoorbeeld maar aan een mooie lichtblauwe biker jeans, maar ook onder een wat donkere broek met wat scheuren is zo'n paar vans schoenen erg in trek. Wanneer u ook veel aan sport doet zoals bijvoorbeeld skate boarden dan is een paar vans hiervoor erg fijn. Deze schoenen bieden u een goed grip aan en zijn er daarnaast hip uit.