//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Vidorreta herenschoenen

Wil jij een zomers schoenen paar toevoegen aan jouw schoenen collectie? In een espadrille van het label Vidorreta zal u er nooit slecht uitzien! Hun design modellen geven jou outfit die zomerse look die ervoor zorgt dat mensen twee keer naar jou zullen kijken als je passeert. Deze kwaliteit volle schoenen worden handgemaakt in het Spaanse dorpje La Rioja. In dit dorpje is het label Vidorreta onstaan. Vidorreta is de Spaanse pionier als het over espadrilles gaat! Al hun schoenen zijn voorzien van een speciale dikke rubberen zool die niet alleen het stappen met deze schoenen zeer comfortabel maakt, maar ook een iconisch element is geworden in hun collecties. Sinds kort maakt het merk ook gebruik van leer als buitenlaag van hun schoenen deze matched perfect met hun rubberen zolen als je het aan ons vraagt. Van Zuilen heeft daarom een rijk assortiment aan deze handgemaakte espadrilles van Vidorreta aan een betaalbare prijs.

Vidorreta schoenen

Als men Vidorreta hoort denkt men onmiddellijk aan hun geperfectioneerde klassieke espadrille modellen die ze elk seizoen toch weten trendy te houden. Geen enkele zomerse outfit is daarom compleet zonder een espadrille van Vidorreta! Het vakmanschap die ze in elke espadrille stoppen zorgt er ook voor dat deze meerdere seizoenen kunnen meegaan, samenlopend met het feit dat hun modellen altijd in de mode zullen zijn zorgt dit ervoor dat dit letterlijk het perfecte zomer paar is om te hebben.

Vidorreta Espadrilles

Hoewel Vidorreta bekend staat om hun damemodellen, toch houden de designers van Vidorreta in Spanje zich tevens bezig met het ontwerpen van tijdloze herenmodellen. De herencollectie is perfect bestemd voor de modebewuste mannen die er goed willen uitzien in elke outfit, maar zonder een grote schoenen collectie te bezitten. Daarom kiezen de meeste mannen die espadrille kopen voor het merk Vidorreta, want zij maken de "perfecte" schoenen.