//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Weejuns herenschoenen

Van Zuilen biedt u nu een nieuw, elegant merk aan dat geheel in stijl is gemaakt met in gedachten houdend de nieuwste trends. Weejuns herenschoenen is een merk dat deel uitmaakt van een groter merk genaamd G.H. Bass & Co. George Henry Bass of Wilton richtte dit merk al op in 1876, met de missie om de best mogelijke schoen te maken, perfect passend bij het beoogde doel van de schoen. Tijdens deze anderhalve eeuw heeft hij hard gewerkt voor zijn reputatie die staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Dit maakt dat deze schoen zich uitstekend leent voor uw diverse gelegenheden; denkt u bijvoorbeeld aan uw werk, een elegant feest, maar ook uw casual activiteiten. Van Zuilen biedt het u allemaal aan. Het ruime assortiment van deze schoen biedt verschillende kleuren, stijlen, prijzen en modellen.

Weejuns en G.H. Bass & Co online

Volgens G.H. Bass & Co staat de schoen voor een iconisch symbool van ontdekking, doorzettingsvermogen en zelf expressie. Het is een Amerikaans merk dat door de eeuw heen mee is gegroeid met de cultuur en bevolking van het land. Dit maakt het een uitstekende keuze voor avonturiers en (Amerikaanse) helden. Hen techniek komt niet zomaar voort uit erfgoed, maar is gebaseerd op vertrouwen, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Een techniek voortkomend uit jarenlange ontwikkeling en innovatie en aanpassingen aan moderne uitdagingen, bewijzend dat er altijd vraag is naar een waar, origineel paar. Met dagelijkse nieuwe perspectieven wordt er altijd aan de nieuwste uitdagingen en trends gewerkt.

Weejuns en G.H. Bass & Co schoenen

Met de kennis die Van Zuilen heeft, wordt u perfect geholpen bij de keuze voor uw best passende schoen. Schroom dus niet om hulp te vragen, want Van Zuilen staat voor service en kwaliteit; wat uitstekend past bij de filosofie van dit unieke merk uit de Verenigde Staten.