Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Parajumpers

( 51 artikelen )

Parajumpers

Het Italiaanse jassenlabel Parajumpers maakt mooie jassen en combineert daarbij stijl met aangenaam draagcomfort. De jassen uit de collectie zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen. Bekijk het gehele assortiment Parajumpers jassen en Parajumpers accessoires.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
51 artikelen
Toon 24 artikelen

Het Italiaanse jassenlabel Parajumpers maakt mooie jassen en combineert daarbij stijl met aangenaam draagcomfort. De jassen uit de collectie zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen. Bekijk het gehele assortiment Parajumpers jassen en Parajumpers accessoires.

Het populaire modelabel Parajumpers weet feilloos het beste uit twee werelden in hun stijlvolle herenjacks en parka's te verenigen. Uit iedere Parajumpers jas spreekt enerzijds het Italiaanse gevoel voor mode en perfectie; de kwaliteit en afwerking spreken bij ieder ontwerp weer voor zich. Het uiterst innovatieve modelabel ontleent anderzijds - naast de naam – hun zwak voor technische inzichten en functionaliteit aan de US Parajumpers: een militair reddingsteam uit de staat Alaska. De ontwerpers van dit geliefde Italiaanse label weten die heel verschillende invloeden op onnavolgbare wijze in iedere modieuze jas en parka te verenigen. Van Zuilen Mode heeft altijd al een voorkeur voor smaakvol, prettig dragend design, dat bovendien functioneel en duurzaam is en de stoere herenjacks van PJS vallen absoluut in deze categorie. Op zoek naar een nieuwe, eersteklas jas die u zowel aan kunt tijdens die uren langs de lijn op zaterdagochtend, als op uw professional outfit kunt dragen naar de lunch met nieuwe klanten? De Italiaanse kwaliteit van Parajumpers maakt altijd een eersteklas indruk. Voor uw nieuwe robuuste PJS herenjas van werkelijk uitzonderlijke kwaliteit begeeft u zich online naar de multibrand webstore van Van Zuilen, uw favoriete adres voor eersteklas herenmode.

Parajumpers herenjassen

De uiterst comfortabele en hedendaagse Parajumpers herenjassen zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen en zijn steeds voorzien van praktische kragen en afsluitbare zakken. Jacks om mee door weer en wind te kunnen, zonder in te leveren op het gebied van stijl. Dankzij het onovertroffen Italiaanse gevoel voor elegante vormen en de gebruikte kwaliteitsmaterialen zijn deze luxueuze parka's en jacks niet alleen een genot om te dragen maar u zult steeds met plezier in uw nieuwe jas worden gezien. Laat dat maar aan de Italianen over! De luxueuze Parajumpers winterjacks zijn gewatteerd met duurzaam dons en speciaal ontworpen om nog lang plezier van te hebben. Neemt u vooral een kijkje bij onze mooie collectie Parajumpers herenjassen in robuuste kleuren en laat u overtuigen van deze buitengewone kwaliteit. Gewoon hier, online bij Van Zuilen Mode, waar mannen die nog echt wat van hun kleding verwachten probleemloos kunnen shoppen.