Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

17/11/2021

Style guide: laarzen onder een jurk

Een jurk met laarzen stijlen doe je zo

Je hebt een prachtige jurk gevonden en in het pashokje zag je het al helemaal voor je: deze jurk met laarzen voor een casual look, een vrouwelijke look, een stoere look of juist een chique look. Maar hoe vindt je nou het juiste paar laarzen voor bij je nieuwe jurk? 


Om je te helpen vindt je in dit artikel hoe je de nieuwste jurken uit onze collectie kunt combineren met overknee laarzen, hoge laarzen tot de kuit, enkellaarsjes of zelfs chelsea boots. Voor elke look hebben wij het perfecte paar laarzen

voor jou geselecteerd.


Een jurk combineren met over-the-knee boots

De overknee laarzen, beter bekend als 'over-the-knee boots', zijn de meest populaire schoenen van de herfst en winterperiode. Deze lange laarzen zorgen er niet alleen voor dat je het lekker warm hebt op koudere dagen, het zorgt ook voor een chique uitstraling. Deze hoge laarzen zijn namelijk met hak, zonder hak of met een stoere, grove zool te verkrijgen. Met hak creëer je extra lengte, met een grove zool juist een stoere look. En extra fijn: overknee laarzen kunt je elk seizoen dragen. 

 

Wil je overknee laarzen combineren? De mooiste look creëer je door deze laarzen te combineren met een kort jurkje (of een rokje). Hierdoor lopen je laarzen niet compleet door tot onder je jurk en zie je dus nog net wat van je benen. Ga voor een blazer dress in opvallende kleur en combineer deze met simpele hoge laarzen. Of ga je liever voor een wat meer ingetogen look? Kies dan voor wat rustigere kleuren. The choice is yours!


Een jurk combineren met enkellaarsjes

Enkellaarsjes kun je onder vrijwel elke jurk dragen. Een lange jurk of toch juist kort? It doesn't matter. Een mooie maxi jurk gecombineerd met een leuke enkellaars geeft een speels en toch ook klassiek effect. Een korter jurkje met enkellaarsjes is weer erg leuk voor in de zomer. Door een enkellaarsje te kiezen die net wat hoger valt, komen je blote benen mooi uit. 

Let bij het combineren van een enkellaarsje op de vorm van uw benen. Heb je brede enkels? Kies dan voor een enkellaarsje dat iets uitsteekt boven je enkels. Hierdoor verleg je het accent van je enkels naar je benen.



Een jurk combineren met cowboy boots

Yeehaw, pak je lasso erbij en oefen de allerbeste line dance moves. Want je cowboy boots mogen weer uit de kast. Cowboylaarzen onder een jurkje is misschien wel de beste combi ever. Deze laarsjes maken je outfit casual en speels. Leuk voor de jongere vrouw, maar zeker ook voor de oudere vrouw. Cowboylaarzen zijn er in verschillende stijlen. Een uitgesproken kleur laars of juist wat meer integer door voor een paar zandkleur cowboylaarzen te kiezen: het kan allemaal! 

 

Dit type laarzen zijn vooral leuk onder een speels jurkje, maar kunnen ook mooi onder een zwart jurkje gedragen worden om deze een geheel andere look te geven!

 

 

 


De volledige Van Den Assem laarzen collectie bij Van Zuilen Mode

​​Bij Van Zuilen Mode shop je niet alleen de nieuwe collectie dames jurken, maar ook prachtige laarzen en andere damesschoenen! Bij ons shop je namelijk de gehele Van Den Assem collectie aan laarzen van verschillende exclusieve merken. Prachtige hoge laarzen van de merken Toral en Lina Locchi, enkellaarsjes van Bronx en cowboylaarzen van Elena Iachi. De keuze is reuze en voor elke look hebben wij een mooi paar laarzen.