Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Natan

( 41 artikelen )

Natan

Met kleding van het Belgische modelabel Natan straalt u altijd klasse uit. De kledingstukken zijn gemaakt van mooie materialen en hebben een unieke pasvorm. Bekijk de collectie: Natan jurken, Natan blouses en Natan broeken.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
41 artikelen
Toon 24 artikelen

Met kleding van het Belgische modelabel Natan straalt u altijd klasse uit. De kledingstukken zijn gemaakt van mooie materialen en hebben een unieke pasvorm. Bekijk de collectie: Natan jurken, Natan blouses en Natan broeken.

Natan mode online kopen

Het Belgische modehuis Natan staat bekend om haar couture collecties en prachtige accessoires. Al meer dan 80 jaar weet dit merk hoe ze een tijdloze, elegante garderobe voor de hedendaagse vrouw kunnen creëren. Natan focust zich op het ontwerpen van stijlvolle outfits met unieke pasvormen en zorgvuldig geselecteerde kleuren. Het resultaat? Een garantie voor een unieke, stijlvolle look die perfect past bij de moderne vrouw. Als het gaat om fashion, is Natan een ware expert.

Natan kleding

Edouard Vermeulen is de ontwerper achter het Belgische merk Natan. Hij heeft jurken ontworpen voor onder andere Maxima en weet dus wat klassieke, stijlvolle vrouwen zoeken in een outfit. De collecties zijn altijd uniek, maar zijn zo ontworpen dat u er meerdere collecties van kunt blijven genieten. De kledingstukken zijn mooi te combineren met merken zoals Marc Cain, Uno Due en Luisa Cerano en dat maakt dat Natan een merk is dat niet mag ontbreken in uw garderobe. 

Op de pagina van het Belgische modehuis Natan kan je de prachtige couture collecties zien waar dit merk om bekend staat. Het bestaat al meer dan 80 jaar en heeft door de jaren heen bewezen hoe ze een tijdloze en elegante garderobe kunnen creëren voor de hedendaagse vrouw. Natan toont haar vakmanschap door het ontwerpen van stijlvolle outfits met unieke pasvormen en zorgvuldig geselecteerde kleuren. Het resultaat is een garantie voor een unieke, stijlvolle look die perfect past bij de moderne vrouw. Als het gaat om fashion, is Natan zonder twijfel een ware expert.

De kleding is met oog voor detail ontworpen en dat ziet u terug in elk design. Doordat er veel gewerkt wordt met klassieke kleuren, kunt u de kledingstukken volledig naar wens samenstellen. Casual of liever zakelijk? Met de kleding van Natan kunt u aan elke outfit een persoonlijke touch toevoegen.

Natan mode accessoires en kleding in onze shop

Op de pagina van Van Zuilen Mode kan je trots de prachtige collecties van modelabel Natan zien, die bekend staat om haar kwaliteit en duurzame kleding. Als officiële dealer van Natan, biedt Van Zuilen Mode elk seizoen de nieuwste tops, broeken, jurken en andere mode items aan in zowel de webshop als in de in-store in Gorinchem. Toon je stijl met de elegante en tijdloze stukken van Natan, verkrijgbaar bij Van Zuilen Mode. Elk seizoen kunt u de nieuwste tops, broeken, jurken en andere mode items vinden in onze webshop en in onze in-store in Gorinchem.