Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Studio Anneloes

( 159 artikelen )

Studio Anneloes

Kleding voor een feestje, een zakelijke gelegenheid of gewoon op zoek naar een casual outfit? Studio Anneloes is een modelabel van Nederlandse bodem dat elk seizoen weer mooie en stijlvolle kleding ontwerpt. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
159 artikelen
Toon 24 artikelen

Kleding voor een feestje, een zakelijke gelegenheid of gewoon op zoek naar een casual outfit? Studio Anneloes is een modelabel van Nederlandse bodem dat elk seizoen weer mooie en stijlvolle kleding ontwerpt. 

Studio Anneloes is een Nederlands modemerk dat elk seizoen weer stijlvolle en vooral comfortabele mode ontwerpt. De ontwerpers van Studio Anneloes weten namelijk als geen ander hoe lastig het is om als drukke vrouw een goede garderobe samen te stellen. De kleding moet fijn dragen en toch klasse uitstralen. Studio Anneloes creëert daarom elk seizoen weer mooie items die niet in uw garderobe mogen ontbreken. 

Studio Anneloes dameskleding

De kleding uit de collecties van Studio Anneloes voelt, past en zit comfortabel. De stijlvolle items zorgen er dan ook voor dat u altijd straalt. Want dat vind Anneloes, oprichtster van haar eigen modelabel Studio Anneloes, het belangrijkste aan kleding. Met maar liefst twintig verschillende collecties per jaar inspireert Studio Anneloes vrouwen om kleding te dragen waar de stijlvolle vrouw zich prettig in voelt. Een mooie jurk, een goede jeans of een mooie top van dit merk zijn echte musthaves. En ook nog eens gemakkelijk te combineren met andere stijlvolle merken als Marc Cain, Penn & Ink en Kyra & Ko. Kortom, Studio Anneloes is echt onmisbaar. Daarom hebben wij een prachtige collectie voor u samengesteld, zodat u kunt blijven genieten van al het moois dat dit modelabel te bieden heeft. Denk aan onder andere;

 

Studio Anneloes online bij Van Zuilen Mode

De kledingstukken van Studio Anneloes zijn niet alleen ontworpen met oog voor detail, maar ook met oog voor de natuur. De stoffen die worden gebruikt, zijn unieke en gepatendeerde stoffen die in Italië gemaakt worden. De kwaliteit van deze stoffen zorgt er niet alleen voor dat de kledingstukken comfortabel zitten, maar ook nog eens een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast ondersteunt de productiepartner van Studio Anneloes ook nog vele andere duurzame initiatieven. Dat maakt het dragen van Studio Anneloes kleding nog leuker.

U shopt deze stijlvolle en milieubewuste kleding online of in onze Van Zuilen store in Gorinchem, waar we naast Studio Anneloes nog meer stijlvolle modelabels voor u klaar hebben staan. Onze stylistes helpen u graag bij het samenstellen van nieuwe outfits. En heeft u vragen tijdens het shoppen in de webshop? Onze online personal shoppers kunnen u alles vertellen over de collecties van Studio Anneloes.