Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Dames culottes

( 2 artikelen )

Dames culottes

Stap uit uw comfort zone met een stijlvolle culotte. Een culotte is trendy, stijlvol en sluit volledig aan op het nieuwe modeseizoen. De culottes in onze collectie bieden voor elke stijlvolle vrouw een perfecte basis voor een nieuwe look.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
2 artikelen

Stap uit uw comfort zone met een stijlvolle culotte. Een culotte is trendy, stijlvol en sluit volledig aan op het nieuwe modeseizoen. De culottes in onze collectie bieden voor elke stijlvolle vrouw een perfecte basis voor een nieuwe look.

Een culotte is voor veel vrouwen nog onbekend terrein. Zonde, want een culotte kan hele leuke, stijlvolle kledingcombinaties opleveren. Een culotte is een broekrok waarvan de pijpen zo wijd zijn dat het kledingstuk op het eerste oog op een rok lijkt. Zodra u uw houding verandert of beweegt, verdwijnt de illusie van een rok en zien u en anderen dat het toch echt om een broek gaat. Een speelse manier om te variëren voor u als stijlvolle vrouw. 

Dames culottes van exclusieve modelabels

Een mooie culotte accentueert datgene wat u wil laten accentueren. De culottes van exclusieve modelabels weten als geen ander hoe dat moet. Met het juiste model, de juiste materialen, de juiste fit en de juiste kleur creëert u een speelse, stijlvolle en elegante illusie. Zo zijn de Studio Anneloes culottes ontworpen voor de Nederlandse vrouw, die vaak wat langer zijn dan vrouwen uit andere landen en dus ook om een ander model vraagt. 

Het leuke aan de culotte is dat deze broek de basis vormt voor zoveel kledingcombinaties, dat een culotte voor vrijwel elke stijlvolle vrouw een mooie keuze biedt. Combineer met mooie, elegante sandalettes voor een klassiek uitstraling. Voor een casual uitstraling is een stoere sneaker of een loafer een betere keuze. Een culotte heeft een driekwarts model, waardoor het ietwat onwennig kan zijn als u deze voor het eerst draagt. Wij geven u graag advies over het stylen van een culotte, zodat u met zelfvertrouwen nieuwe combinaties kunt dragen. 

Nieuwe collectie dames culottes bij Van Zuilen Mode

Een mooie culotte uit onze collectie op het oog? Shop uw nieuwe culotte eenvoudig online via onze webshop. Bij besteding vanaf €50 wordt uw bestelling gratis aan huis geleverd. En heeft u vragen over een van onze culottes? Wij beantwoorden u vragen graag via mail, per telefoon of via een bericht op WhatsApp. Wilt u de culotte die u op het oog heeft liever eerst passen in onze winkel? Bekijk onze openingstijden op onze website of maak een shop afspraak om één-op-één met een van onze stylisten te winkelen. Zien we u binnenkort?