Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Dames regenjassen

( 1 artikelen )

Dames regenjassen

Bent u op zoek naar een stijlvolle dames regenjas? In onze assortiment dames regenjassen vindt u stijlvolle modellen van exclusieve modehuizen. Zo bent u ook buiten altijd stijlvol gekleed. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
1 artikelen

Bent u op zoek naar een stijlvolle dames regenjas? In onze assortiment dames regenjassen vindt u stijlvolle modellen van exclusieve modehuizen. Zo bent u ook buiten altijd stijlvol gekleed. 

Een goede regenjas moet niet alleen praktisch, maar ook stijlvol zijn. U wilt er immers op elk moment van de dag goed uitzien. In de afgelopen jaren hebben modehuizen steeds meer aandacht besteed aan de eerder zo saaie regenjassen voor vrouwen. De nieuwe modellen, kleuren en afwerkingen van de dames regenjassen vormen inmiddels een mooie collectie met ruime keuze voor stiijlvolle vrouwen. Dankziij de speciale coating van de jassen blijft uw regenjas ook tijdens regenachtig weer mooi. 

Stijlvolle dames regenjassen van exclusieve modehuizen

Elk seizoen mogen we voor u een prachtige selectie dames regenjassen samenstellen. Daarbij kijken we niet alleen naar de functionaliteit van de jassen, zoals waterdcihte regenjassen, maar ook naar de stijl en de uitstraling. Voor u als stijlvolle vrouw van nu minstens zo belangrijk. De Maium regenjassen zijn hier een mooi voorbeeld van. Dankzij de langere modellen bent u goed beschermd tegen de regen en geven u tevens een optisch langere look. Daarnaast zijn wij erg fan van de H2OFagerholt regenjassen. Door de stoere afwerking creëert u een casual uitstraling. Uw regenjas hoeft niet langer basic te zijn. Kies voor stijl, kies voor een dames regenjas van Van Zuilen Mode. Zo bent u ook in het najaar stijlvol gekleed. 

Dames regenjassen bij Van Zuilen Mode

Heeft u een mooie dames regenjas van een van de exclusieve modehuizen op het oog? In onze webshop kunt u direct uw nieuwe regenjas bestellen. Met slechts een aantal klikken op de knop heeft u uw garderobe uitgebreid met een van de prachtige dames regenjassen. Bij besteding vanaf €50 wordt uw bestelling kosteloos aan huis geleverd. U bent ook van harte welkom in onze stijlvolle Van Zuilen store in het historische centrum van Gorinchem. In onze winkel staat een team van stylisten voor u klaar om u te helpen bij het viinden van de juiste iitems die passen bij uw stijl. Bekijk de openingstijden of maak een afspraak voor een privé shoppingsessie met uw favoriete stylist van Van Zuilen Mode. Zien we u binnenkort?