damesmode
 
( 22 artikelen )

Liu Jo heeft het allemaal! De sportief-elegante fashion van dit jonge Italiaanse label heeft de ambitie om de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te onderstrepen met hun vrouwelijke, dynamische damesmodelijn en als je het ons vraagt slagen ze daar keer op keer uitstekend in. Het energieke label Liu Jo ontwerpt ieder modeseizoen weer een schitterende collectie kwaliteitsmode, en bij Van Zuilen Mode zijn we als een blok gevallen voor de dynamische, glamorous stijl die dit hedendaagse label zo herkenbaar maakt.

Liu Jo online

In onze eersteklas multibrand webstore vindt u verlokkende Liu Jo blouses, ultra glam tops en trendy vestjes, mooi zittende broeken met originele modieuze details en prints voor iedereen die dit eigenzinnige label aan kan. Laat u betoveren door de mogelijkheden, de Liu Jo collecties dagen u gewoonweg uit om uw eigen stempel te drukken op hun steeds stijlvolle mode. Dráág trendy jassen op dat retro jurkje dat u nog in de kast heeft hangen. Match die opmerkelijke pantalon met dat heerlijke vest dat u enkele muisklikken verderop heeft gezien. Combineer dat frisse, bekoorlijke shirt met een koel zakelijk pak en een paar trendy gympen. De hedendaagse dynamische look van Liu Jo past iedere onafhankelijke vrouw die niet bang is voor bewonderende blikken.

De herkenbare Italiaanse Liu Jo mode is tegelijk uitdagend en vrouwelijk, sportief en sierlijk, charmant en een tikje brutaal. Liu Jo weet deze creatieve waarden perfect te combineren met hoge kwaliteit materialen en afwerking en een fabulous fit zodat dit trendy merk alles in huis heeft om u te verleiden. De stylish shirts en blouses van L•J zijn absolute eyecatchers, de modieuze Liu Jo jeans die van Zuilen Mode voor u heeft klaargezet zijn verleidelijk en on trend. Basically heeft ieder Liu Jo kledingstuk door het karakteristieke eigenzinnige ontwerp en oog voor detail de absolute wow!-factor. Liu Jo - Italian high fashion. Niet voor muurbloempjes.