Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Lois jeans

( 39 artikelen )

Lois jeans

Op zoek naar een goede jeans? Dan bent u bij het Spaanse modelabel Lois aan het juiste adres. De broeken hebben allen een fijne pasvorm en zijn goed te combineren. Bekijk de Lois broeken en Lois jasjes

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
39 artikelen
Toon 24 artikelen

Op zoek naar een goede jeans? Dan bent u bij het Spaanse modelabel Lois aan het juiste adres. De broeken hebben allen een fijne pasvorm en zijn goed te combineren. Bekijk de Lois broeken en Lois jasjes

Lois jeans was in de jaren '70 hét spijkerbroekenmerk op de jeansmarkt. Een beetje hippie, provo of puber droeg in die tijd een jeans van Lois. Er gingen in deze periode ruim 15 miljloen stuks over de Europese toonbanken. De Lois jeans had zijn oorsprong in Spanje en vanaf 1962 was deze spijkerbroek de eerste Europese fashion jeans. Aan de stoere spijkerbroeken met stier als logo kwam echter in 2007 een einde en verdween van de markt. Maar niet voor lang, want Lois jeans is weer terug van weggeweest. 

Lois spijkerbroek

Lois jeans is tegenwoordig meer herkenbaar geworden. In de jaren '80 versnipperde dit merk, omdat elk land er zijn eigen invulling aan gaf. Het was niet meer herkenbaar. Tegenwoordig zal men daar voor waken en ervoor zorgen dat de vernieuwde jeans aan bepaalde elementen moet voldoen. De Lois-knoop, de leather patche, de backpocket stitching en de stier zorgen ervoor dat de Lois spijkerbroeken te herkennen zijn. Het is het eigen verhaal van deze jeans. Wassingen en modellen zijn allemaal van deze tijd en trendy op de markt van spijkergoed. 

Lois broek bestellen bij Van Zuilen Mode

Sinds kort heeft Van Zuilen Mode een aantal Lois jeans broeken in de collectie opgenomen. De Lois Palazzo is een populair model. Het is een wijdvallend ontwerp, wat vervaardigt is van katoenstretch. Zo kunt u blijven genieten van een fijn draagcomfort en een stijlvolle look. Combineer met een mooi colbert of bijvoorbeeld een stoer jasje van Marc Cain, Luisa Cerano of Kyra en Ko om de outfit persoonlijk te maken. Kleding die u online bij Van Zuilen Mode koopt, heeft u binnen enkele dagen in huis. Mocht het kledingstuk niet naar uw wens zijn, dan kan het binnen vijf dagen worden terggestuurd, waarna u het volledige bedrag retour krijgt.