//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Marc Cain damesschoenen

Marc Cain bestaat sinds 1973 en werd opgericht door managing director Helmut Schlotterer en heeft wereldwijd winkels. Het is een Duits merk waar veel Italiaanse invloeden in zitten en is dus zeer geschikt voor de Europese stijl. De collectie van Marc Cain bestaat uit zeer hoogwaardige en kwalitatieve producten. Design, details en materiaal keuze is zeer belangrijk bij de ontwerpen van dit merk. De hoofdontwerper van het label Marc Cain is Karin Veit, die samen met haar team elke keer weer een fantastische productie neerzet. De materialen die gebruikt worden zijn voor 90% uit Europa afkomstig, hierdoor is de weg naar het hoofdkantoor korter, wat weer gunstig is voor het milieu.

De collectie van Marc Cain

Marc Cain heeft gevoel voor kunst en schoonheid. Het is exclusief en grensverleggend en altijd net een beetje anders. Dit blijkt wel uit de verschillende tegenstellingen die toch goed met elkaar samengaan. Dit maakt Marc Cain uniek en bijzonder. Het is bedoeld voor de vrouw die zelfbewust is, karakter heeft en weet wat ze wilt.

Marc Cain damesschoenen collectie

Marc Cain heeft een zeer uitgebreide schoenen collectie met vele modellen en verschillende schoenen. Elk model is uniek en zijn altijd net iets anders als andere labels, iets speelser en aparter. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit stoffen waardoor de schoenen er lang mooi blijven uitzien. Voorbeelden van stoffen die gebruikt worden zijn: leer, suède, lams suède, geiten suède, lakleer, kalfsleer en neopreen. De collectie bestaat uit onder andere: sandalen, ballerina's, loafers, pumps, sneakers en enkellaarzen. Marc Cain heeft een volledige modelabel en die bestaat naast de collectie schoenen ook uit kleding zoals bijvoorbeeld: jurken, vesten, jassen, rokken, blouses, leggings, tops etc. En ook heeft het merk een uitgebreide accessoires label bestaande uit onder andere: sjaals, doeken, armbanden, kettingen, cadeau-ideeën, ceintuurs, mutsen.