TERUG
Filter kiezen

Gran Sasso

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
14 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
14 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,7 ( Uitstekend ) | 1261 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Het motto van Gran Sasso is: kwaliteit is altijd in de mode. Dit merk wil de nieuwe generatie inspireren en heeft dan ook een prachtige kwaliteit van kleding dat gemaakt is in Italië. Dit familiebedrijf is opgericht door 4 broers. Zij hadden een passie voor mooie kleding van een mooie stof en maakten dan ook gebruik van bijzondere materialen. Alle kleding stukken hebben dan ook natuurlijke garens en elk kleding stuk is dan ook helemaal uniek.

Gran Sasso herenkleding

Het merk is erg populair doordat alle producten helemaal hand gemaakt en zelf gebreid zijn. Daarnaast is Gran Sasso zich de laatste jaren international flink gaan uitbreiden in de mode branche. Zo kunt u altijd kiezen uit een grote collectie en ook worden er altijd stukken kleding gemaakt die voorzien zijn van de laatste modetrends. Alle producten van dit merk zijn dan ook zeer mooi afgewerkt. Daarnaast is de kleur altijd erg goed en origineel en ook voelen de producten heerlijk aan. De heren collectie van Gran Sasso is dan ook te kopen over de hele wereld. Wel worden alle producten echt in Italië gemaakt. Grans

Gran Sasso vesten en polo's

Voor heren bestaat de collectie van Gran Sasso uit truien, vesten, shirts, pullover en polo's. Deze hebben allemaal de beste prijs en kwaliteit verhouding en daarnaast zijn deze prachtige Italiaanse kleding stukken altijd goed te combineren met veel verschillende kleding stukken. Op de website van vanzuilen mode is er dan ook een groot aanbod aan verschillende kleding stukken om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi vest of ga voor een pullover. In elke kleding kast van een man moet natuurlijk wel een goed overhemd liggen. Dit merk heeft dan ook prachtige Italiaanse overhemden die zeker weten aan te raden zijn. Maar ook voor een mooie polo en een mooi shirt zit u bij dit merk bij van zuilen mode op de juiste plek. Kies uit de vele kleuren en maten.