//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Scotch & Soda jassen

Scotch & Soda maakt duurzame kleding van mooie kwaliteit stoffen en met uitstekende afwerking. De jassen en jacks zijn daarmee op veel punten klassiek te noemen, maar het lukt Scotch & Soda elk keer weer om tegelijkertijd unieke, jonge en vooruitstrevende herenmode te maken. Bekijk ook: Scotch & Soda vestenScotch & Soda broeken en Scotch & Soda overhemden.

Voor een origineel label voor schitterende herenmode hoeft u het zeker niet over de grenzen te zoeken, de modieuze Amsterdam couture van Scotch & Soda kan zich probleemloos meten met de meest populaire internationale brands. Van Zuilen Mode heeft dan ook een ruime herencollectie jassen en jacks van dit eigentijdse nonchalant-elegante label in huis zodat u in onze webshop zeker voor uw nieuwe jas voor het komende seizoen kunt slagen. De trendy ontwerpen zijn van uiteenlopend design, bij Van Zuilen Mode treft u een mooi assortiment Scotch and Soda jassen aan, van eigentijdse katoenen herenjacks in stijlvolle kleuren tot warm gevoerde stevige parka's die tegen een stootje kunnen. Scotch & Soda maakte de collectie herenjassen niet alleen stijlvol en hedendaags, wat natuurlijk prettig is om naar te kijken, maar bovenal is het duurzame herenkleding van mooie kwaliteit stoffen en met een uitstekende afwerking. De herenparka's en jacks van dit geweldige modelabel zijn daarmee op veel punten klassiek te noemen, maar het lukt Scotch & Soda elk seizoen weer om tegelijkertijd unieke, jonge en vooruitstrevende herenmode te maken. Meer jassen? Bekijk dan onze L.B.M. 1911 jassenFay jassen en Armani jassen.

Scotch & Soda parka's

Van Zuilen Mode zou het liefst iedere modebewuste man een keer uitgebreid willen vertellen over het originele vrijetijdsmerk Scotch & Soda. Als haalbaar alternatief kunnen wij het u wel laten zien. Dit Amsterdamse casual-chic designlabel weet keer op keer te verrassen met een nieuwe collectie mannenmode waarin hoge kwaliteitseisen schijnbaar moeiteloos worden gekoppeld aan trendsettend ontwerp. De mooie collectie jacks en parka's bij Van Zuilen Mode is hiervan een sprekend voorbeeld, de eigentijdse jassen zouden op het eerst gezicht beoordeeld kunnen worden als stijlvol en origineel casual design, maar direct erna vallen de perfecte afwerking van de ontwerpen en het gebruik van eersteklas materialen op. Hierdoor is de bovenkleding van Scotch & Soda steeds zeer geschikt om zowel lekker casual op uw vrijetijdskleding te worden gedragen, als met een smaakvolle knipoog op uw formal wear. Je eerste indruk maak je maar één keer en met een van de stijlvolle Scotch & Soda jassen zit dat wel goed. Laat u overtuigen door de mooie, eigentijdse ontwerpen van Scotch & Soda bij Van Zuilen Mode Online en geniet al snel van uw nieuwe, perfect zittende jas.