Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Corneliani pakken

( 14 artikelen )

Corneliani pakken

Corneliani kostuums zijn vervaardigt van de fijnste stoffen en op de meest ingenieuze wijze in elkaar gezet. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie kostuums van dit Italiaanse modelabel op de markt, die u bij van Zuilen mode kunt aanschaffen. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
14 artikelen

Corneliani kostuums zijn vervaardigt van de fijnste stoffen en op de meest ingenieuze wijze in elkaar gezet. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie kostuums van dit Italiaanse modelabel op de markt, die u bij van Zuilen mode kunt aanschaffen. 

Corneliani is al meer dan tachtig jaar op de markt met kleding voor de man met smaak. Corneliani pakken zijn van Italiaanse makelij. Een dynamische levensstijl vraagt om een goed zittend pak. Kostuums van dit veelzijdige merk worden met de hand gesneden, zitten altijd perfect en zijn tot in detail afgewerkt. Een tijdloos kledingmerk dat zowel door de oudere maar ook door de jongere man kan worden gedragen. Heeft u de klasse en de uitstraling van Corneliani kostuums al ervaren?

Hoogwaardige Corneliani pakken en kostuums

Van Zuilen verkoopt fantastische kleding van vooraanstaande modehuizen, waaronder modelabel Corneliani. Bent u op zoek naar een nieuw pak? U zult zeker slagen. Er is een ruime collectie Corneliani pakken die altijd op voorraad zijn. De moderne man zal, om altijd goed voor de dag te komen, toch zeker één tot twee pakken in zijn garderobekast moeten hebben. Vergaderingen, recepties of een chique feest vragen om de juiste outfit: een goed passend kostuum. De pakken van Corneliani zitten altijd als gegoten. Vervaardigt van de fijnste stoffen en op de meest ingenieuze wijze in elkaar gezet. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie kostuums van Corneliani op de markt, die u bij van Zuilen mode kunt aanschaffen. De Corneliani kostuums zijn beschikbaar in verschillende modellen, waardoor er voor elke stijlvolle man een geschikt kostuum verkrijgbaar is.

De kostuums bestaan uit een colbert en bijpassende pantalon. Tot in de details uitgewerkt biedt een Corneliani pak de juiste basis voor een succesvolle outfit. Combineer met een mooi overhemd van exclusieve modemerken als Xacus, Finamore of natuurlijk de overhemden van Corneliani voor een geslaagd resultaat. 

Kostuums van Corneliani bij Van Zuilen Mode

Bent u op zoek naar een klassiek kostuum voor een speciale, mogelijk zakelijke, gelegenheid? Of wilt u uw garderobe aanvullen met een Corneliani pak voor alledaags? Ongeacht voor welke gelegenheid u een pak zoekt, bij Corneliani zult u slagen. De pakken van dit Italiaanse modehuis zijn zowel beschikbaar in onze Van Zuilen herenstore in Gorinchem als online in onze webshop. In onze fysieke winkel staan onze stylisten voor u klaar met persoonlijk stijladvies. Online staat onze klantenservice u kosteloos te woord en voorzien wij u graag van passend advies over de collectie Corneliani pakken. Om uw nieuwe pak mooi af te werken, kunt u bij ons ook terecht voor stropdassen, manchetknopen, een pochet en klassieke riem. Het team van Van Zuilen Mode staat graag voor u klaar.