Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Scabal

( 20 artikelen )

Scabal

Scabal is hét merk als u op zoek bent naar een eersteklas colbert of kostuum. De neutrale kleuren, goede materialen en klassieke pasvormen maken uw zakelijke outfit compleet. Bekijk de gehele collectie Scabal colberts en Scabal kostuums

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
20 artikelen

Scabal is hét merk als u op zoek bent naar een eersteklas colbert of kostuum. De neutrale kleuren, goede materialen en klassieke pasvormen maken uw zakelijke outfit compleet. Bekijk de gehele collectie Scabal colberts en Scabal kostuums

Scabal maakt van meesterlijke stoffen elk seizoen een eersteklas collectie kostuums en colberts voor mannen die weten wat hen staat. Hedendaagse mannen die ervan genieten om een mooi pak te dragen of die een klasse colbert zoeken om hun geheel eigen outfit mee te volmaken, weten inmiddels online de weg naar Van Zuilen te vinden. Scabal laat tradities, nieuwe technologie en onuitputtelijke creativiteit perfect samenkomen in de kostuums en gaat enkel met eersterangs stoffen aan de slag. Hun credo is "Nooit besparen op materiaal" en zelf zeggen ze “De resultaten en het comfort waar Scabal voor gaat, zijn enkel bereikbaar als je uitgaat van het meest zuivere materiaal, zoals ultrafijne wolsoorten, kasjmier, zijde en mohair.” Van Zuilen levert u de colberts en pakken van Scabal dan ook met het vertrouwen dat u ten volle van uw nieuwe aankoop zult genieten.

Scabal kostuums

Het dragen van kwaliteitskleding gaat niet alleen over genieten van eersteklas comfort, het is ook een prima manier om je persoonlijkheid te uiten. Scabal combineert in de ontwerpen een aantal uitgesproken karakterkenmerken met fraaie stoffen en koppelt daarmee inhoud en vorm. De ontwerpen hebben een meer dan gunstige prijs-kwaliteit verhouding zodat u uzelf gerust eens kunt trakteren op een luxe kostuum. Een mooi vallend pak is tenslotte het ultieme compliment aan uzelf, aan de hedendaagse man die er graag goed uitziet. Voor de Made to measure lijn van Scabal verwijzen wij u door naar ‘Heeren van Zuilen’, onze deskundige modewinkel in het altijd charmante Gorinchem. Hier vindt u ook de meest geschikte merken zoals Jacob Cohen, Corneliani of L.B.M.1911 om een goed colbert mee te combineren. Bij Van Zuilen Mode helpen onze ervaren stylistes u graag bij het maken van uw persoonlijke keuze. Voor welke Scabal u ook kiest, tevredenheid gegarandeerd!

Scabal kwaliteit

Niet iedere modezaak voldoet aan de kwaliteitseisen die Scabal aan hun verkooppunten stelt, deze worden volgens strenge criteria geselecteerd. Scabal verwacht dat zij hun klant de kwalitatieve, individuele service kunnen bieden die hij verdient. Van Zuilen is er dan ook best trots op tot deze groep te behoren. De voortreffelijke Scabal kwaliteit vindt u in alle colberts en kostuums van dit luxueuze herenmodemerk, evenals het draagcomfort en karakter. Voor de stoffen maakt Scabal onder meer gebruik van merino, maar het label is ook een van de meest innovatieve ontwikkelaars van nieuwe stoffen in een voortdurende zoektocht naar nog meer geraffineerde en luxueuze weefsels en materialen. Dat is kwaliteit die Van Zuilen graag aan haar klanten biedt.