Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Ten C heren

( 20 artikelen )

Ten C heren

Met de kleding van modelabel Ten C kiest u niet voor tijdelijke, fast fashion. Ten C focust liever op tijdloze kledingstukken van goede kwaliteit en mooie stoffen. Echt onmisbaar in de garderobe van elke stijlvolle man, die houdt van verfijning en klasse. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
20 artikelen

Met de kleding van modelabel Ten C kiest u niet voor tijdelijke, fast fashion. Ten C focust liever op tijdloze kledingstukken van goede kwaliteit en mooie stoffen. Echt onmisbaar in de garderobe van elke stijlvolle man, die houdt van verfijning en klasse. 

Ten C is ontstaan uit voorliefde voor mooie, kwalitatieve kleding. Oprichters Paul Harvey en Alessandro Pungetti raakten geïnspireerd door een Deens sprookje, The Emperor's New Clothes. Dit sprookje vertelt waar kleding echt voor bedoeld is, iets wat we in de loop der jaren kwijt zijn geraakt. Hieruit volgde de afkorting voor hun modelabel Ten C. Anders dan andere modelabels brengt Ten C pas kleding uit als het aansluit bij hun visie, niet als het nieuwe modeseizoen zich aandient. Dat maakt Ten C een prachtig merk, want zij kiezen alleen voor het beste van het beste voor een stijlvolle man als u. 

Ten C: stijlvolle herenmode

Geïnspireerd door Japans vakmanschap worden alle kledingstukken handgemaakt in Italië. Voor de kleding wordt gebruik gemaakt van de exclusieve, Japanse stof OJJ (Original Japanese Jersey). De stof wordt gemaakt in Japan en vervolgens in Italië op maat gesneden, genaaid en geverfd. U kunt er dus vanuit gaan dat alleen het beste materiaal goed genoeg is voor de kleding van Ten C. Dat ervaart u direct tijdens het dragen ervan. De kleding draagt comfortabel en is tevens modulair, waardoor u het in verschillende seizoenen kunt dragen. Hiervoor biedt Ten C speciale voeringen en capuchons aan, zodat u uw kleding kunt aanpassen aan het seizoen. Een Ten C kledingstuk is daarmee veel meer dan een aankoop, het is echt een investering in uw garderobe, uw stijl en uw uitstraling. 

De kleding wordt gemaakt zonder logo's, zonder bedrukkingen en zonder verdere poespas. Als kledingstukken echt goed zijn, vraagt het geen verdere perfectie. Perfect in zijn eenvoud. De collectie bevat mooie, klassieke T-shirts, jassen en sweatshirts in neutrale kleuren, wat u de mogelijkheid geeft om naar hartelust te combineren met kledingstukken van andere, mooie merken. Denk aan Jacob Cohen heren, Denham en Diesel

Shop de Ten C herenmode bij Van Zuilen Mode

Modelabel Ten C brengt alleen kledingstukken uit als deze voldoen aan alle gestelde eisen. Anders dan bij andere labels brengt Ten C geen verschillende collecties per jaar uit, maar enkel kledingstukken op het moment dat alles klopt. Elk kledingstuk blijft ook in de collectie. Zo wordt het assortiment van Ten C op een duurzame, kwalitatieve manier uitgebreid. Dat maakt dat wij erg trots zijn om dit modelabel te mogen dragen in onze webshop en multibrand store in Gorinchem. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van uw nieuwe modestukken. Bij besteding vanaf €50 wordt uw bestelling geheel kosteloos aan huis geleverd. En dankzij een ruime voorraad hoeft u nooit lang te wachten. Liever de verschillende kledingstukken van Ten C in het echt bekijken en passen? Kom dan langs in onze Van Zuilen multibrand store in Gorinchem. In onze stijlvol ingerichte herenafdeling staat ons team van stylisten voor u klaar om u te helpen en te voorzien van mode advies.