Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Ten C heren

( 17 artikelen )

Ten C heren

Ten C kleding is gewoonweg buitengewoon, met een exclusieve touch van Japans vakmanschap. Elk kledingstuk straalt tijdloze elegantie uit en laat zien hoe verschillende seizoenen moeiteloos samenkomen in een prachtige mix van stijl en duurzaamheid. Echt onmisbaar in de garderobe van elke stijlvolle man, die houdt van verfijning en klasse.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
17 artikelen

Ten C kleding is gewoonweg buitengewoon, met een exclusieve touch van Japans vakmanschap. Elk kledingstuk straalt tijdloze elegantie uit en laat zien hoe verschillende seizoenen moeiteloos samenkomen in een prachtige mix van stijl en duurzaamheid. Echt onmisbaar in de garderobe van elke stijlvolle man, die houdt van verfijning en klasse.

Ten C: stijlvolle herenmode

Het verhaal van Ten C begint als een Deens sprookje, uit voorliefde voor mooie, kwalitatieve kleding. Het merk werd gelanceerd in 2010 en oprichters Paul Harvey en Alessandro Pungetti raakten geïnspireerd door literatuur, The Emperor's New Clothes. Dit sprookje vertelt waar kleding echt voor bedoeld is, iets wat we in de loop der jaren kwijt zijn geraakt. Hieruit volgde de afkorting voor hun modelabel Ten C. Anders dan andere modelabels brengt Ten C pas kleding uit als het aansluit bij hun visie, niet als het nieuwe modeseizoen zich aandient. Dat maakt Ten C een prachtig merk, want zij kiezen alleen voor het beste van het beste voor een stijlvolle man als u. 

Paul Harvey, een gerenommeerde ontwerper, heeft de kledingstukken ontworpen met een focus op tijdloosheid en duurzaamheid. Elk stuk, variërend van jassen tot andere kledingitems, wordt exclusief gemaakt in Italië, waardoor Ten C een merk is dat bekend staat om zijn hoogwaardige vakmanschap en prachtige ontwerpen die de tand des tijds doorstaan.

Tijdloze items van Ten C

Geïnspireerd door Japans vakmanschap worden alle kledingstukken handgemaakt in Italië. Voor de kleding wordt gebruik gemaakt van de exclusieve, Japanse stof OJJ (Original Japanese Jersey). De stof wordt gemaakt in Japan en vervolgens in Italië op maat gesneden, genaaid en geverfd. U kunt er dus vanuit gaan dat alleen het beste materiaal goed genoeg is voor de kleding van Ten C. Dat ervaart u direct tijdens het dragen ervan. De kleding draagt comfortabel en is tevens modulair, waardoor u het in verschillende seizoenen kunt dragen. Hiervoor biedt Ten C speciale voeringen en capuchons aan, zodat u uw kleding kunt aanpassen aan het seizoen. Een Ten C kledingstuk is daarmee veel meer dan een aankoop, het is echt een investering in uw garderobe, uw stijl en uw uitstraling. 

De kleding wordt gemaakt zonder logo's, zonder bedrukkingen en zonder verdere poespas. Als kledingstukken echt goed zijn, vraagt het geen verdere perfectie. Perfect in zijn eenvoud. De collectie bevat mooie, klassieke T-shirts, jassen en sweatshirts in neutrale kleuren, wat u de mogelijkheid geeft om naar hartelust te combineren met kledingstukken van andere, mooie merken. Denk aan Jacob Cohen heren, Denham en Diesel.

Shop de Ten C herenmode bij Van Zuilen Mode

Modelabel Ten C brengt alleen kledingstukken uit als deze voldoen aan alle gestelde eisen. Anders dan bij andere labels brengt Ten C geen verschillende collecties per jaar uit, maar enkel kledingstukken op het moment dat alles klopt. Elk kledingstuk blijft ook in de collectie. Zo wordt het assortiment van Ten C op een duurzame, kwalitatieve manier uitgebreid. Dat maakt dat wij erg trots zijn om dit modelabel te mogen dragen in onze webshop en multibrand store in Gorinchem. 

Heeft u mooie items in de nieuwste collectie van Ten C op het oog die niet mogen ontbreken in uw garderobe? U bestelt de kleding gemakkelijk op onze webshop en bij besteding vanaf €50 profiteert u altijd van gratis verzending. Thuis kunt u in alle rust bekijken hoe de exclusieve mode van Ten C draagt en aansluit op uw huidige garderobe. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze multibrand Van Zuilen store in Gorinchem. Onze stylisten helpen u met plezier met het vinden van de geschikte Ten C kleding en geven u een passend styling advies. Ook kunt u een privé winkel afspraak inplannen om samen met uw favoriete stylist in onze winkel te shoppen, op zoek naar de beste outfits.