Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Woolrich herenjassen

( 15 artikelen )

Woolrich herenjassen

Woolrich Fashion staat voor kleding van kwaliteit die geschikt is voor elke stijlvolle man. De collecties bestaan uit een mix van klassieke, stijlvolle polo's en jassen en casual t-shirts. Bekijk de collectie Woolrich jassen, Woolrich truien en Woolrich polo's

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
15 artikelen

Woolrich Fashion staat voor kleding van kwaliteit die geschikt is voor elke stijlvolle man. De collecties bestaan uit een mix van klassieke, stijlvolle polo's en jassen en casual t-shirts. Bekijk de collectie Woolrich jassen, Woolrich truien en Woolrich polo's

Het kwaliteitslabel Woolrich heeft een indrukwekkende bestaansgeschiedenis, een geschiedenis waar het, inmiddels Italiaanse, modehuis met recht trost op is. Bij Van Zuilen vinden wij dat mooi, zo'n stamboom. Woolrich Fashion ontstond in de Verenigde Staten al bijna twee eeuwen geleden als weverij voor eersteklas wol, waarvan gedurende de Amerikaanse Burgeroorlog onder meer uniforms werden gefabriceerd voor de Noordelijke legers. Deze kledingproductie resulteerde op termijn in een stoere mannelijke kledinglijn van stevige duurzame parka's en solide wollen jassen waaruit het eersteklas wolmerk zich gaandeweg, en met groot succes, ontwikkelde tot een uitmuntend label voor luxueuze outdoor kleding.

Woolrich Fashion levert vandaag de dag ieder seizoen opnieuw een voortreffelijke collectie robuuste herenjassen, praktische warme parka's en royaal gevoerde jacks. Praktische mannen die een stijlvolle, multifunctionele jas zoeken die de ene dag lekker casual kan worden gedragen op een vrijetijdsoutfit en die met hetzelfde gemak gedragen wordt op een luxueus pak kiezen dan ook zonder twijfel voor een jas van Woolrich Fashion. De steeds excellente Woolrich collectie is wereldwijd bij eersteklas modezaken verkrijgbaar, waaronder natuurlijk in Nederland online in uw eigen Van Zuilen webshop.

Woolrich parka's

De smaakvolle parka's en stevige eigentijdse herenjacks van Woolrich Fashion zijn populair bij moderne, stijlbewuste mannen die nogal wat vragen van hun kleding, doelmatige eisen waar dit betrouwbare luxe mannenmodelabel met ogenschijnlijk gemak aan weet te voldoen. Alle modellen uit de gedegen Woolrich herencollectie zijn voorzien van toereikende praktisch afsluitbare zakken, de modieuze jassen hebben warme, hoogsluitende kragen of capuchons en zijn gevoerd met warm luxueus dons. Bij Woolrich Fashion zijn deze functionele basisvoorwaarden steeds vanzelfsprekend, zonder dat deze doelmatige kenmerken het eigentijdse, smaakvolle ontwerp ook maar enigszins tekort doen. Zo weet dit fraaie outdoorlabel de indrukwekkende geschiedenis tot op vandaag de dag perfect te verenigen met de huidige stijlvolle uitstraling.

De keuze voor een jas van Woolrich is dan ook bijna vanzelfsprekend te noemen en zodoende heeft Van Zuilen Mode van deze functionele, eersteklas herenjassen een mooie collectie voor u klaargezet. Wij wensen u veel genoegen met het kiezen van uw nieuwe Woolrich jas. Waar beter dan bij de eersteklas modezaak Van Zuilen, die naast de schitterende winkel in Gorinchem ook, heel praktisch, dit schitterende online filiaal heeft. Naast Woolrich bieden wij namelijk ook mooie merken zoals Jacob Cohen, Corneliani en Bertoni of Denmark aan!