Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 
Van Zuilen Mode
Van Zuilen Mode
Van Zuilen Mode
Van Zuilen Mode
Van Zuilen Mode

De winkel

Van Zuilen Mode Gorinchem

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, hét adres voor mode van absolute topklasse, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd.

Onze onverholen passie voor schoonheid en stijl blijkt uit de vele eersteklas kledingmerken, uit de zeer uitgebreide en steeds smaakvolle schoenencollectie, maar vooral ook uit de manier waarop wij dit steeds 'net even anders' combineren en aan u  presenteren. Hiermee maken we het verschil. Niet alleen in onze modecollectie tonen wij oog voor detail, ook in het unieke interieur – passend bij de charme van de oude gebouwen – zijn de details en de specifieke Van Zuilen Mode-stijl zeer herkenbaar. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een steeds stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal hedendaagse shop-in-shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide schoenen shop, in samenwerking met Van den Assem Schoenen.

Online winkelen bij Van Zuilen Mode 

Naast de verkoop vanuit onze smaakvolle mode speciaalzaak kunt u bij ons ook comfortabel online shoppen. In onze complete webshop vindt u onze totale collectie, soms zelfs nog met extra's. Ook online hebben wij voor u onze speciale Marc Cain shop-in-a-shop en een nog uitgebreidere schoenencollectie. Shop ook onze  topmerken kleding en schoenen, schitterende mode voor iedere stijl op www.vanzuilenmode.nlWinkel
Arkelstraat 28-38
4201 KD Gorinchem

0183 - 631 490

info@vanzuilenmode.nl

06-82699495

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 10.00 - 17:30 uur
Woensdag 10.00 - 17:30 uur
Donderdag 10.00 - 17:30 uur
Vrijdag 10.00 - 17:30 uur
Zaterdag 10.00 - 17:00 uur

Check hier wanneer wij koopzondag hebben.

Route
Google Map
Specials