Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Penn en Ink rokken

( 2 artikelen )

Penn en Ink rokken

Penn en Ink staat wereldwijd bekend om sportieve innovatieve kledingstukken. Kwaliteit en design hoog in het vaandel. Dit is dan ook zeker terug te zien in de Penn en Ink jurken, Penn en Ink blouses of de broeken van Penn en Ink.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
2 artikelen

Penn en Ink staat wereldwijd bekend om sportieve innovatieve kledingstukken. Kwaliteit en design hoog in het vaandel. Dit is dan ook zeker terug te zien in de Penn en Ink jurken, Penn en Ink blouses of de broeken van Penn en Ink.

Penn en Ink legt de essentie van de New Yorkse stijl vast. De New Yorkse vrouw beweegt zich moeiteloos van een business meeting naar een kunsttentoonstelling, en door naar The City om van het bruisende nachtleven te genieten van haar Penn en Ink rok en met een cocktail in haar hand. De Penn en Ink rokken richten zich op de moderne, modebewuste vrouw. Of zij nou in New York City woont of in Gorinchem, deze vrouw weet wat zij wil, en neemt geen genoegen met minder.

Penn en Ink rokken online webshop

De Penn en Ink rok heeft één doel: Het kleden van ook de meest veeleisende moderne, modebewuste vrouw. Daarvoor is er bij het maken van de Penn en Ink rok veelzijdig gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstandige materialen en modieuze toch tijdloze prints. Bij Van Zuilen Mode denken wij er hetzelfde over, en daarom kunt u bij ons terecht voor de beste selectie kledingstukken van Penn en Ink. De kleding kunt u moeiteloos online bestellen, of passen in onze fysieke winkel in het mooie Gorinchem.

De Penn en Ink rokken bij Van Zuilen Mode

De Penn en Ink rok is het epitoom van vrouwelijkheid, en de rokken van Penn en Ink N.Y. zijn perfect geschikt om vrouwelijk, toch modern en comfortabel voor de dag te komen. Geheel in New Yorkse stijl is de Penn en Ink rok beschikbaar in effen kleuren en simpele patronen, en bestaat de collectie uit sportieve, elastische stoffen die de lichaamsvormen op de juiste manier benadrukken, en uit los, ademend textiel dat ideaal is om in iedere situatie verzorgd en comfortabel door te komen. Perfect voor de vrouw die haar vrouwelijk nooit op zou geven, maar waarvoor hetzelfde geldt voor haar stoere randje. Bij Van Zuilen Mode heeft u de keuze uit de mooiste rokken merken zoals bijvoorbeeld: Kyra & Ko rokken, Joseph ribkoff rokken of Marc Cain rokken. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de perfecte rok? Bel dan onze personal shopper.