Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

07/10/2021

Loungewear everywhere...

Comfortabel maar stijlvol gingen nog nooit zo goed samen als het afgelopen jaar. De reden hiervoor is natuurlijk geen mysterie: wanneer we enkel thuis moeten zitten, kiezen we nou eenmaal graag voor ultiem comfort. Maar voor wie denkt dat stijl en comfort niet samengaan: think again! Na een jaar van veel thuiswerken- en studeren, kunnen we wel vaststellen dan we er qua outfits niet op achteruit zijn gegaan. Hoewel we normaal gesproken met veel zorg een outfit samenstellen in de vroege morgen, hijsen wij onszelf nu het liefst in dat heerlijke huispak. Want waarom zouden we kiezen voor die strakke broek en dat nette bloesje als we toch de deur niet uit hoeven?

 

“ |  Comfy in style 


Maar hoewel we in tijden als deze natuurlijk het liefst voor comfort gaan, zien we er ook graag leuk en modieus uit. Het imago van het gemiddelde huispak stond altijd vooral gelijk aan onverzorgd en alles behalve modieus, maar aan dat tijdperk is nu echt een einde gekomen. Gelukkig maar, want je wilt er toch een beetje representatief uit zien voor die ene zoom meeting voor je werk, of voor als er iemand aan de deur staat, bijvoorbeeld de bezorger die wéér een pakketje komt brengen na al dat online shoppen.

Uiteindelijk willen we er gewoon goed uit zien! Maar natuurlijk vooral voor onszelf: het voelt nou eenmaal heerlijk om er goed uit te zien! Gelukkig betekent een comfortabele outfit dus niet dat je er niet fashionable uit kunt zien, want ook een comfortabele outfit kan erg stijlvol zijn. Deze combinatie is dan ook precies de look waar we voor willen gaan: Comfy in style!

 


Casual, comfortabel maar stijlvol achter je werkplek

Maar hoe gaat dat er dan precies uit zien, dat comfy in style? Met deze joggingpakken zit je gegarandeerd goed. Neem bijvoorbeeld het zwarte Forest pak van Lune active. Een casual pak, maar verzorgd genoeg om jezelf te kunnen presenteren voor je zoom meeting. Stijl af met een mooi sieraad en de outfit is compleet! Ga voor een meer actieve look en kies voor de strakke pakken van Lune Active. Deze sportieve sets zorgen voor een goede houding achter je werkplek zodat je actief te werk kunt gaan. Ook ons blauwe River set is hier een goede optie voor. De halve ritssluiting zorgt voor een verfijnde, maar sportieve look. Voor de mannen zijn de truien van Peak Performance en Boglioli de beste optie. Deze zorgen voor die stoere en sportieve uitstraling, waar je als man zijnde precies naar op zoek bent, right? Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk. Winning dus!

 

 

 

Fashionable de deur uit

Hoewel de nadruk vooral ligt op binnen zitten, gaan we natuurlijk ook gewoon naar buiten in deze pareltjes. De hele dag in een comfy outfit lopen is niet alleen erg lekker maar ook helemaal fashion proof. Een matchend joggingpak is dan ook helemaal van nu en een musthave voor in jou kast. De joggingpakken van Sisters PointGenti en Butcher of Blue zijn ideaal voor een wandeling of om een boodschap te gaan doen.

 

 

 

 

 

Loungen op de bank

Vind jij het gewoon lekker op op de bank te ploffen in je comfortabelste huispak? Met de loungewear van Love Stories zit je zeker goed. Deze oversized en slouchy stijl zorgen voor een relaxte uitstraling. De zachte structuur, gemaakt van katoen, en de pasvorm zorgen er voor dat jij optimaal kunt genieten van je avond. Door de pastelroze tie-dye-tinten maakt het de look ook nog eens fashionable. Ook met de pakken van Butcher of Blue kun je heerlijk de bank op ploffen.