Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

11/07/2023

De beste kledingtips voor vrouwen met een appelfiguur

Heb jij een appelfiguur en ben je op zoek naar de beste kledingtips om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen in je outfits? Maak je geen zorgen, want bij Van Zuilen hebben we de perfecte tips voor vrouwen met een appelfiguur. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je je rondingen op de juiste manier kunt accentueren en flatteren, zodat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt. Bij Van Zuilen begrijpen we dat rondingen juist vrouwelijk zijn en niet verstopt hoeven te worden. Laten we dus aan de slag gaan met de beste kledingtips voor vrouwen met een appelfiguur!

Wat is een appelfiguur?

Een appelfiguur wordt gekenmerkt door schouders die net zo breed zijn als de heupen en een taille die nog iets breder is. Als je twijfelt of je een appelfiguur hebt, let dan op deze kenmerken. Het is belangrijk om te weten welk figuurtype je hebt, zodat je de juiste kleding kunt kiezen die je lichaam op zijn mooist laat uitkomen.

Do's voor vrouwen met een appelfiguur

Als je een appelfiguur hebt, zijn er verschillende stijltips die je kunt volgen om je figuur op de best mogelijke manier te flatteren. Een appelfiguur wordt gekenmerkt door een vollere bovenkant, een brede taille en vaak slanke benen. Hier zijn enkele suggesties om je stijl te verbeteren en je figuur slanker te laten lijken:

  1. Kies voor kledingstukken met een V-hals. Dit trekt de aandacht naar je decolleté en creëert een verticale lijn, waardoor je bovenlichaam langer lijkt.
  2. Een hoge taille is een geweldige keuze, omdat het je taille accentueert en je benen langer doet lijken. Probeer broeken of rokken met een hoge taille te dragen.
  3. Draag kledingstukken met uitlopende pijpen, zoals een A-lijn jurk of een rok met een wijdere zoom. Deze stijl creëert een balans tussen je boven- en onderlichaam en verhult eventuele probleemgebieden.
  4. Kies voor goed zittende kledingstukken in plaats van oversized kleding. Te losse kleding kan je figuur breder laten lijken dan het werkelijk is.
  5. Details zoals versierde halslijnen, bijzondere mouwvormen en opvallende horloges kunnen de aandacht trekken naar je bovenlichaam en je bovenkant optisch groter laten lijken.
  6. Als je mooie benen hebt, kun je ze benadrukken door kortere rokken of jurken te dragen. Combineer ze met kniehoge laarzen voor een stijlvolle look.
  7. Vermijd drukke prints en grove revers, omdat ze de aandacht naar je bovenlichaam trekken. Kies in plaats daarvan voor effen kleuren en eenvoudigere ontwerpen.
  8. Gebruik accessoires verstandig. Grote kettingen en grote gespen kunnen je bovenlichaam zwaarder laten lijken, dus het is beter om ze te vermijden. In plaats daarvan kun je kiezen voor subtiele sieraden die je slanke benen of mooie taille benadrukken.
  9. Het dragen van een goed ondersteunende bh is essentieel om je bovenlichaam goed in vorm te houden en houdingsproblemen te voorkomen.

Onthoud dat deze stijltips slechts suggesties zijn en dat het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in je kleding. Experimenteer met verschillende stijlen en ontdek wat het beste voor jou werkt. Wees trots op je appelfiguur en omarm je unieke kenmerken.

Ideale bovenkleding voor een appelfiguur

Als je een appelfiguur hebt, is de keuze van het juiste bovendeel erg belangrijk. Bij Van Zuilen hebben we een aantal tips voor je om je bovenlichaam flatterend te kleden. Kies bijvoorbeeld voor eenkleurige tops zonder al te veel patroontjes, omdat deze rust geven aan je silhouet. Donkere kleuren werken goed, maar goed gestylde lichte kleuren kunnen ook erg mooi staan. Daarnaast kunnen tops met een V-hals of een diepe halslijn je bovenlichaam langer en slanker laten lijken. Ook tops met verticale strepen kunnen een optisch slankere taille creëren.

Bij Van Zuilen hebben we een prachtige collectie bovenkleding die perfect is voor vrouwen met een appelfiguur. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze elegante blouses met een V-hals en onze stijlvolle tunieken in effen kleuren. Deze items zullen je appelfiguur op de juiste manier accentueren en je zelfverzekerd laten voelen in je outfit.

Flatterende jurken voor een appelfiguur

Een mooie jurk kan een appelfiguur erg flatteren door de mooiste delen van je lichaam te benadrukken. Bij het kiezen van een jurk is het belangrijk om rekening te houden met de kleuren en materialen die je figuur het beste laten uitkomen. Donkere kleuren werken vaak goed, maar ook goed gestylde lichte kleuren kunnen erg mooi zijn. Kies voor materialen die soepel vallen en je rondingen op de juiste manier omarmen.

Bij Van Zuilen hebben we een uitgebreide collectie jurken die perfect zijn voor vrouwen met een appelfiguur. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze prachtige A-lijn jurken die je taille op een elegante manier accentueren. Daarnaast hebben we ook wikkeljurken en empirejurken die je rondingen op de juiste manier flatteren. Bekijk onze collectie en vind de perfecte jurk om je appelfiguur te omarmen.

Rokken en broeken voor het appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguur hebben vaak mooie benen, dus het is belangrijk om de juiste rokken en broeken te kiezen die je figuur flatteren. Bij het kiezen van rokken en broeken kun je het beste gaan voor modellen met een hogere taille, omdat deze je taille op een elegante manier definiëren. Kies voor rokken met een A-lijn of een licht uitlopende vorm, omdat deze je rondingen op de juiste manier benadrukken.

Bij Van Zuilen hebben we een aantal prachtige rokken en broeken die perfect zijn voor vrouwen met een appelfiguur. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze elegante kokerrokken die je taille op een stijlvolle manier accentueren. Daarnaast hebben we ook wijde broeken en culottes die je figuur op een elegante manier flatteren. Ontdek onze collectie en vind de perfecte rok of broek voor jouw appelfiguur.

Kleding voor vrouwen met een appel figuur bij Vanzuilenmode.nl

Met de juiste kledingkeuzes kun je als vrouw met een appelfiguur je rondingen op de juiste manier accentueren en flatteren. Kies voor kledingstukken die de nadruk leggen op je mooie benen, zoals rokken en jurken met een A-lijn. Ga voor tops met een V-hals en vermijd kleding met een rechte tailleband of te veel volume. Bij Van Zuilen hebben we een prachtige collectie kleding die perfect is voor vrouwen met een appelfiguur. Bekijk onze collectie en voel je zelfverzekerd en comfortabel in je outfits!