Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

22/11/2021

De mooiste spijkerbroek merken voor dames

 

De mooiste spijkerbroek merken voor dames

Je herkent het vast wel. Je zoekt een nieuwe broek, maar de zoektocht naar de juiste denim verloopt niet bepaald van een leien dakje. De ene spijkerbroek is te lang, de andere jeans juist weer te kort en van die mooie spijkerbroek krijg je de knoop niet meer dicht. En een maatje groter is uitverkocht. Lekker dan. Helaas. Gelukkig bestaat er niet zoiets als een “beste jeans voor vrouwen”. Voor elke vrouw hebben we een mooie jeans beschikbaar.


In dit artikel vindt je onze top 4 beste dames spijkerbroeken, zodat jouw zoektocht naar die ene perfecte jeans niet lang meer hoeft te duren.

 

Spijkerbroeken van Lois

Lois is misschien wel één van de mooiste jeans merken voor dames. De stijlen variëren van skinny jeans tot flared broeken. Loïs broeken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat vrouwen met zowel korte als lange benen perfect in een van hun broeken passen. Dat betekent dus ook dat er voor iedereen een juiste jeans te vinden is. Dus geef de hoop niet op, want dit jeansmerk biedt altijd een mooie jeans voor jou. 

De broeken hebben een kwalitatieve spijkerstof. Het leuke van het merk Lois is dat ze naast spijkerbroeken in jeans stof ook broeken verkopen in verschillende leuke kleuren of wassingen. Denk aan kleuren zoals khaki, zalm roze en in een nude kleur. Voor elk seizoen een leuke broek! 

 


Spijkerbroeken van Denham

Het jeans merk Denham is opgericht in Amsterdam door Jason Denham. Net als jij was Jason Denham op zoek naar die ene, perfecte jeans. Zonder resultaat, dus begon hij zelf een label. Hij gelooft in de kracht van denim en levert stijlvolle basics die onmisbaar zijn in jouw kledingkast. De spijkerbroeken van Denham komen zeker voor in onze lijst met top 4 jeans labels. 

 

De Denham damesbroeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en oog voor detail. En geloof ons, dat voel je. Een Denham jeans draag je het liefst de hele dag!


Spijkerbroeken van Levi’s

Zeg je"broek", dan zeg je “Levi's”. De Levi’s damesbroeken zijn een waar begrip in de modewereld. Levi’s is één van de bekendste spijkerbroek merken in ons land. Levi’s is de koning van All American Jeans. Skinny jeans, straight fit, bootcut, flared, boyfriend jeans, slim fit jeans.. Dit denim merk weet als geen ander hoe je de juiste jeans maakt. Zoek je een nieuwe jeans om je garderobe mee aan te vullen? Dan is dit label hét label voor jou. Ga je voor de klassieke 501 jeans of wordt het toch een van de andere modellen?


 


Spijkerbroeken van Closed

Dit van oorsprong Italiaans denim merk straalt een pure, ongedwongen stijl uit. Closed streeft naar innovatie en evolutie. Het draait maar om één ding: denim is key. De details van de broeken hebben een onderscheidend vermogen ten opzichte van andere merken. Tot in de puntjes ontworpen om te voldoen aan alle eisen die jij aan een nieuwe broek stelt. Want alleen het beste is goed genoeg, zeker als het aankomt op denim. Je draagt 'm immers (bijna) elke dag en dan wil je dat je nieuwe denim jeans niet alleen lekker zit, maar ook mooi staat. 

Dankzij de verschillende modellen Closed broeken kun je hier eindeloos mee combineren. Voor kantoor, een dagje winkelen, een casual lunch met vriendinnen of tijdens een etentje: voor iedere gelegenheid is een Closed broek de perfecte keuze. 

 



Alle spijkerbroekmerken onder één dak

Zoek je naar een mooie spijkerbroek voor een speciale gelegenheid of mis je in je garderobe een mooie, klassieke jeans? Bij Van Zuilen Mode ben je aan het juiste adres voor een mooie spijkerbroek van een van onze exclusieve damesmode merken. Je vindt alle jeansmerken online én in onze winkel in Gorinchem. Zowel online als in onze webshop helpen wij je graag met stijltips, mogelijkheden om te combineren volgens de laatste trends en het onderhoud van je nieuwe spijkerbroek om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten!