Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Max Mara jassen

( 6 artikelen )

Max Mara jassen

Zoekt u een stijlvolle, klassieke jas waar u jarenlang plezier van heeft? Modelabel Max Mara maakt jassen van zeer goede kwaliteit. De neutrale kleuren en materialen stralen klasse uit. Bekijk de collectie Max Mara jassen en kies uw favoriet. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
6 artikelen

Zoekt u een stijlvolle, klassieke jas waar u jarenlang plezier van heeft? Modelabel Max Mara maakt jassen van zeer goede kwaliteit. De neutrale kleuren en materialen stralen klasse uit. Bekijk de collectie Max Mara jassen en kies uw favoriet. 

Het Italiaanse modelabel Max Mara aarzelt niet om mooie, klassieke belijningen in hun jassen toe te passen als het materiaal daarom vraagt, en de voorliefde voor de kleuren zwart en de combinatie van camel met ivoor zijn ook iconisch voor dit geliefde dameslabel. Toch zijn de damesjassen van Max Mara smaakvol hedendaags en worden met graagte gedragen door zowel liefhebbers van het eerste uur als door jonge, succesvolle vrouwen. De damesjassen van Max Mara zijn schitterend modieus om te zien maar worden duidelijk ook ontworpen om met liefde aan te trekken. De verrukkelijke materialen maken van het dragen van elke jas een puur behaaglijke ervaring en door de voortreffelijke afwerking en pasvorm is de kans groot dat uw nieuwe aankoop direct met stip uw favoriete jas wordt. Van Zuilen heeft voor u een mooie selectie Max Mara damesjassen online uitgestald waaruit u met genoegen kunt kiezen.

Max Mara jassen

De elegante jassen van Max Mara zorgen dat u meteen al bij uw entree een voortreffelijk smaakvolle indruk maakt. Het vooraanstaande modelabel hecht aan tradities en dat ziet u aan de verfijnde belijning, het mooie materiaalgebruik en de subtiele toepassing van kleuren. Door de eersteklas pasvorm en prettige materialen voelt u zich in een creatie van Max Mara vrouwelijk, vitaal en elegant en dat zult u ook uitstralen. Van Zuilen houdt van tradities, van familiebedrijven, en bovenal van sublieme mode. Het Italiaanse modehuis levert al meer dan een halve eeuw een gestaag niveau damesmode die te vangen is in termen als glamoureus, vrouwelijk, klassiek en verfijnd. Dit maakt het label de lieveling van vele karaktervolle vrouwen die kwaliteit en elegantie op waarde weten te schatten. Elegante beroemdheden uit zeer diverse hoeken - van Kate Middleton tot Amy Adams en zelfs Kim Kardashian – werden al gespot in de mooivallende mantels van dit Italiaanse modelabel, u weet zich dus in uitstekend gezelschap.

Max Mara online

De smaakvolle Max Mara jassen kunt u eindeloos combineren met uw garderobe. Of u nu nonchalant gekleed en met uw haar in een snelle wrong u even naar de winkel haast, of u heeft een lunchafspraak met een belangrijke zakenrelatie waarvoor u met aandacht uw uitstraling heeft verzorgd, in een damesjas van Max Mara komt u steeds goed gekleed voor de dag. U zou ook niet anders willen! Om uw eersteklas Max Mara damesjas uit te kiezen kunt u natuurlijk een kaartje proberen te bemachtigen van de Milan Fashion Week. U kunt ook naar een van de mooie brandstores die het luxueuze label rijk is. Of u klikt en kiest comfortabel vanuit huis de perfecte Max Mara mantel die u aanspreekt, in onze mooie, ruim gesorteerde multi brand webstore. Max Mara bij Van Zuilen, vanzelfsprekend.