Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

13/02/2023

Coltrui combineren: zo doe je dat!

 

Multifunctioneel, warm en stijlvol

Wat is voor jou dat ene item wat je echt in jouw garderobe moet hebben? Voor de Van Zuilen stylistes is dat zonder twijfel: de coltrui! Een item wat je zo vaak kan dragen en combineren dat het het beste is om er een hele voorraad van te hebben in alle kleuren en vatianten.

Dit multifunctionele item kun je voor zowel casual als klassieke gelegenheden dragen.

Bovendien is een coltrui een must-have om warm te blijven tijdens de koude dagen. Ook de combinatiemogelijkheden met coltruien zijn eindeloos. Onze styliste hebben daarom de beste tips samengesteld voor de mannelijke en vrouwen lezers.

 

 

 

 

 

 

Casual but chic
Je zult dus merken dat wanneer je deze coltrui draagt, je niet veel nodig hebt om een ​​stijlvolle outfit te creëren. Wil je een chique look, voor een date of een feestje? Combineer dan de coltrui met een nette pantalon in dezelfde kleurfamilie voor een klassieke touch. Natuurtinten als beige en bruin zijn chique kleuren waarmee je indruk maakt. Een beige coltrui gaat daarom ook perfect samen met een licht gekleurde jeans. Maak de look helemaal af door er een jack of colbert erbij te dragen om zo de perfecte casual but chic look te creëren. Een coltrui staat ook geweldig bij een rok, door een coltrui over een rok te dragen, bereik je hetzelfde effect als een jurk met een trui. Coltruien kunnen met verschillende rokken gecombineerd worden. En dat is fijn, want je hebt waarschijnlijk genoeg rokken in je kast die je mooi kunt combineren.

Classy en casual
Door een coltrui onder een blazer te dragen creëer je een classy en casual look. Wil je de outfit een beetje meer upspicen? Draag dan een coltrui onder een dames- of herenpak. Combineer een coltrui met een pak met zwarte accenten, of een kleurrijk pak in groene of bordeauxrode ribstof. Deze kleuren zijn ook perfect voor de koudere maanden!

 

 

Style je coltrui af met een vest of jas
Ook is het leuk om een ​​coltrui te combineren met een warm gebreid vest of een lekker jasje voor koudere dagen. Draag je graag lichtgekleurde kleding? Dan heb jij geluk, lichte tinten kunnen namelijk heel het jaar door. Draag een coltrui met een mooi gebreid vest, of draag een mooie gebreide jas of teddy jas over de coltrui. Wil je voor een stoere look gaan? Kies er dan voor om een denim jacket over de coltrui te dragen. Draag hieronder ook nog een spijkerbroek om zo een gewaagd geheel te creëren. Zorg er wel voor dat je spijkermaterialen bij elkaar passen. Vindt je het iets to much om voor een volledig denim look te gaan, dan kun je er ook voor een chino pantalon kiezen gedragen met stoere sneakes. Zo kun je coltrui zowel casual en chique afstijlen. 

Leather-trend
De leather-trend is dit najaar weer terug van weggeweest. Leather pants, leather leggings, dresses and biker jackets: je hebt ze vast en zeker voorbij zien komen! Naast de kleur zwart, zie je steeds vaker leather items in meerdere kleuren. Combineer een coltrui met leather leggings of leather pants voor een stoere, casual look.