Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

07/07/2023

Hippe sneakers dames: 2023 trends

Waarom moeten dames in 2023 nieuwe sneakers kopen? Van Zuilen Mode heeft de hipste dames sneakers van 2023 geselecteerd! Sneakers zijn niet langer alleen schoenen voor sportieve activiteiten; ze zijn uitgegroeid tot een mode-icoon en een essentieel onderdeel van de moderne damesgarderobe. In dit artikel ontdek je de tien hippe sneakerstrends voor dames in 2023, zodat je op de hoogte blijft van de laatste modetrends en je jouw outfit een trendy boost kunt geven.

Hippe runner dames sneaker

Hardloopschoenen zijn al lange tijd populair en dat is in 2023 niet anders. Ze zijn niet alleen comfortabel om in te sporten, maar ook modieus. Bij Van Zuilen Mode hebben ze een mooie collectie trendy runner sneakers voor dames. 

Runner sneakers kun je op verschillende manieren combineren. Voor een sportieve look kun je ze dragen met een legging en een casual T-shirt. Wil je een meer trendy en vrouwelijke uitstraling? Combineer de sneakers dan met een flowy midi-rok en een oversized sweater. Qua kleuren en materialen zijn neutrale tinten zoals wit, zwart en grijs populair, maar ook pastelkleuren en metallic accenten zijn in trek.

Hippe chunky sneakers

Een van de opvallendste trends zijn de chunky sneakers. Deze sneakers hebben een dikke, platte zool en geven elke outfit een statement look. Ze zijn perfect te combineren met zowel een sportieve outfit als een casual look. 

Naast de chunky sneakers blijven lage sneakers ook populair. Zwarte en witte sneakers zijn tijdloze klassiekers die je in elke kast moet hebben staan. Ze zijn eenvoudig te combineren met jeans, jurken of rokken en geven je outfit een sportieve touch. Merken zoals Mercer Amsterdam, Nubikk, en Lina Lochi bieden een uitgebreid assortiment aan zwarte en witte sneakers in verschillende varianten.

Hippe hoge dames sneakers

Hoewel sneakers wat minder grof worden in het nieuwe jaar, gaan we wel de hoogte in! Hoge dames sneakers zijn stevig voor de enkels en staan leuk onder een rok. Van Zuilen Mode heeft een diverse collectie hippe hoge sneakers voor dames.

Hoge sneakers kun je op verschillende manieren stylen. Combineer ze bijvoorbeeld met een skinny jeans en een oversized trui voor een casual en trendy look. Voor een meer vrouwelijke uitstraling kun je ze dragen met een denim rok en een off-shoulder top. Wat betreft kleuren en materialen zijn witte sneakers altijd een veilige keuze, maar ook pasteltinten en prints zoals luipaard- en slangenprint zijn populair.

Trendy retro dames sneaker

Een van de belangrijkste sneakerstrends van 2023 zijn retro sneakers. Deze hippe sneakers kun je zowel onder een jeans als onder een zwierig jurkje dragen. Bij Van Zuilen Mode vind je verschillende trendy retro modellen.

Retro sneakers kun je op veel manieren combineren. Voor een casual en sportieve look kun je ze dragen met een mom jeans en een vintage band T-shirt. Wil je een meer elegante uitstraling? Combineer de sneakers dan met een bloemenjurk en een leren jasje. Wat betreft kleuren en materialen zijn witte sneakers met gekleurde accenten, vintage kleuren zoals bruin en groen, en suède materialen in de mode.

Hippe suède dames sneaker

Fijne materialen zoals suède zijn ook dit jaar weer helemaal in de mode! Suède sneakers stralen een luxe uitstraling uit en zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een chique touch in hun outfit. Bij Van Zuilen Mode zijn er prachtige suède sneakers te vinden, zoals de modellen A en B.

Suède sneakers kun je op verschillende manieren combineren. Ze staan fantastisch met een skinny jeans en een oversized blouse voor een stijlvolle en relaxte look. Je kunt ze ook dragen met een leren broek en een zijden top voor een avondje uit. Qua kleuren zijn klassieke tinten zoals zwart, bruin en navy populair, maar ook pastelkleuren zoals lichtroze en lila.

Hippe witte dames sneakers

Witte sneakers zijn een must-have in iedere garderobe. Ze passen bij elke outfit en zijn daarom super makkelijk te combineren. Bij Van Zuilen Mode vind je een uitgebreide collectie hippe witte sneakers.

Witte sneakers zijn veelzijdig en kunnen zowel casual als chic worden gedragen. Combineer ze met een spijkerbroek en een basic T-shirt voor een tijdloze en moeiteloze look. Wil je wat meer elegantie toevoegen? Draag de sneakers dan met een midi-jurk en een leren jasje. Qua kleuren en materialen zijn witte sneakers altijd een goede keuze, maar ook pasteltinten en metallic details zijn trendy.

Merken met de hipste sneakers

Bij Van Zuilen Mode kun je terecht voor verschillende merken die elk seizoen weer leuke sneakers uitbrengen. Hier zijn enkele merken die je in de gaten moet houden:

  • Nubikk: Nubikk staat bekend om zijn trendy designs en hoogwaardige materialen. Ze bieden comfortabele sneakers die perfect passen bij de laatste modetrends.
  • Philippe Model: Philippe Model sneakers zijn stijlvol en eigentijds. Ze combineren vakmanschap met moderne details en bieden een breed scala aan trendy modellen.
  • Hogan: Hogan staat voor Italiaans vakmanschap en tijdloze elegantie. Hun sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte mix van comfort en stijl.

Deze merken bieden sneakers van hoge kwaliteit met mooie materialen en hebben oog voor duurzaamheid. Bovendien zijn ze betaalbaar in verhouding tot de geboden kwaliteit.

Laat jouw stijl zien met de hipste sneakers!

Het assortiment damessneakers is enorm en biedt voor elk wat wils. Of je nu van een sportieve schoen houdt, een stijlvolle sneaker zoekt of juist een casual model wilt, je vindt het allemaal. Topmerken zoals X, Y, en Z hebben complete collecties met sneakers die perfect aansluiten bij de nieuwste trends.

Details maken het verschil bij sneakers. Denk aan opvallende veters, klittenbandsluitingen of bijzondere kleurencombinaties. Deze details geven jouw sneakers net dat beetje extra en zorgen ervoor dat ze opvallen in het straatbeeld. Ook het gebruik van verschillende soorten materialen, zoals leer, suède, mesh en textiel, maakt sneakers uniek en interessant.

In 2023 kun je met hippe sneakers echt jouw persoonlijke stijl laten zien. Of je nu kiest voor een sportieve, stijlvolle of casual look, sneakers zijn de perfecte keuze. Dus ga op zoek naar de nieuwste modellen en trends, en vul je sneakercollectie aan met de hipste exemplaren van topmerken. Maak een statement met je sneakers en maak jouw outfit helemaal compleet! Ontdek de diverse collectie van Van Zuilen Mode en vind de perfecte sneakers die bij jouw stijl passen!