Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Annette Görtz

( 1 artikelen )

Annette Görtz

Annette Gortz mode is gebaseerd op mooie lijnen, speelse vormen en perfect materiaalgebruik. De stijlvolle kleuren zijn kenmerkend voor de kledingstukken van Annette Gortz. De kenmerkende designs zijn uitstekend met elkaar te combineren. In een van de bijzondere Annette Gortz broeken maakt u zeker een stijlvolle indruk. 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen

Annette Gortz mode is gebaseerd op mooie lijnen, speelse vormen en perfect materiaalgebruik. De stijlvolle kleuren zijn kenmerkend voor de kledingstukken van Annette Gortz. De kenmerkende designs zijn uitstekend met elkaar te combineren. In een van de bijzondere Annette Gortz broeken maakt u zeker een stijlvolle indruk. 

Annette Gortz damesmode die is ontworpen voor zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn er met hun kleding positief uit te springen. Door de duidelijke, elegante belijningen zonder franje en in onopvallende non-kleuren die kenmerkend zijn voor alle Annette Gortz creaties, maakt u steeds opnieuw een onuitwisbaar stijlvolle indruk. Van Zuilen Mode heeft van Annette Gortz, een fantastische Duitse designer een mooie collectie dameskleding samengesteld waaruit u efficientie thuis of onderweg uit kunt kiezen. Bekijk hier Annette Gortz t-shirts, Annette Gortz pullovers, Annette Gortz jurken, Annette Gortz broeken of de mooie Annette Gortz blazers. Laat u verleiden door de heldere vormen en de hoogwaardige en natuurlijke materialen die in de collecties zijn verwerkt, laat u verleiden door de elegante rokken en geraffineerde jurken van Annette Gortz, de bijzondere jasjes en opvallende truien die Van Zuilen voor u heeft ingekocht. Annette Gortz, geschikt voor de modieuze vrouw. Op zoek naar accessoires? Bekijk hier Annette Gortz Shawls en Annette Gortz Ceintuurs.

Annette Gortz online

De zeer vrouwelijke ontwerpen van Annette Gortz hebben niets met kleur of vrolijke dessins van doen, maar zijn vooral gebaseerd op mooie, heldere lijnen, sprekende en toch speelse vormen en perfect materiaalgebruik. Met de mooie en originele contouren brengen de modieuze designers het beste in uw stemming naar boven. Dit eersteklas modelabel bewijst met haar collecties dat vrouwelijkheid, vrolijkheid en onbevangenheid prima in zwart, grijs en beige kunnen worden uitgevoerd. U kunt uw nieuwe complete Annette Gortz outfit prima dragen naar een zakelijk diner of gewoon dagelijks, tijdens uw 'lunch met de meiden' en naar het werk. Deze kenmerkende designs zijn natuurlijk ook uitstekend te combineren met items van uw andere favoriete ontwerpers, precies zo u het wilt. Van Zuilen nodigt u graag uit om de sprekende kledinglijn van Annette Gortz eens goed te bekijken, praktisch online of al 'slow-shoppend' onder het genot van een kop koffie in onze uitgebreide multi-brand shop in Gorinchem. Naast Anette Gortz kunt u hier onder andere terecht voor Penn & Ink, Scotch & Soda of bijvoorbeeld Kyra.

Door hun onverdunde schoonheid en een immer opvallende originaliteit hebben de ontwerpen van Annette Görtz internationaal de faam die ze verdienen, de designs zijn op alle continenten verkrijgbaar in vele shops en monostores. De heldere, haarscherpe vormen in stijlvolle non-kleuren zijn kenmerkend voor dit Duitse modelabel, de damesmode die door Gortz wordt ontworpen is steeds vindingrijk en creatief en wordt altijd uitgevoerd in zeer hoge kwaliteit en gemaakt in mooie, natuurlijke materialen.  Hierdoor doet het draagcomfort nooit onder voor de origineel elegante uitstraling. Annette Gortz pullovers en Annette Gortz bouses zijn de populairste prodocuten oner het publiek.