Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Rino & Pelle damesmode

( 10 artikelen )

Rino & Pelle damesmode

Het stijlvolle label Rino & Pelle staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige leren jassen en elegante fashion. Met trendy ontwerpen en verfijnde kledingstukken biedt Rino en Pelle een tijdloze en eigentijdse collectie voor modebewuste dames.

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
10 artikelen

Het stijlvolle label Rino & Pelle staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige leren jassen en elegante fashion. Met trendy ontwerpen en verfijnde kledingstukken biedt Rino en Pelle een tijdloze en eigentijdse collectie voor modebewuste dames.

Rino en Pelle: hoogwaardige materialen en vakmanschap

Rino en Pelle kledingstukken staan bekend om zijn prachtige collectie jassen en andere kledingstukken. Het kledingmerk Rino & Pelle is in 1987 opgericht in Nederland door Rino Oudejans en Pelle Petterson. Het begon als een merk dat gespecialiseerd was in hoogwaardige leren jassen. De naam van het merk, Rino & Pelle, is afgeleid van de voornamen van de twee oprichters. Rino & Pelle is ontstaan uit de gedeelde passie van Rino en Pelle voor hoogwaardig leer en is uitgegroeid tot een fantastisch merk met een wens om kwaliteit kledingstukken te creëren die zowel stijlvol als functioneel zijn. Ze wilden kleding maken die mensen seizoen na seizoen zouden koesteren. Het merk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en uitgebreid met een breed scala aan mooie kledingstukken en accessoires, maar het behoudt nog steeds zijn reputatie van hoogwaardig vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Rino & Pelle heeft een sterke positie verworven in de modewereld en wordt gewaardeerd om zijn elegantie, kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Deze twee kernwaarden, kwaliteit en functionaliteit, vormen de ruggengraat van het populaire merk Rino en Pelle. Met oog springende collecties heeft Rino & Pelle zichzelf snel gevestigd als een populair en gewaardeerd merk in de wereld van de mode.

 

Rino & Pelle dameskleding bij Van Zuilen Mode

Bij Van Zuilen Mode kunt u zowel online als in de winkel genieten van het fantastische merk Rino & Pelle en ontdekken hoe u deze prachtige kledingstukken kunt combineren met andere items in uw outfit. Dit merk is een favoriet onder modeliefhebbers en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, waardoor u seizoen na seizoen lang plezier hebt van uw aankopen.

Of u nu online shopt of in de winkel rondkijkt, bij Van Zuilen Mode vindt u de nieuwste collecties van Rino & Pelle, die u helpen om uzelf in de modewereld te onderscheiden en keer op keer een geweldige outfit te creëren. Dankzij de diversiteit kunt u de Rino en Pelle kleding volledig laten aansluiten op uw persoonlijke stijl. Daarnaast is het met de Rino en Pelle collectie altijd weer een feestje om te combineren met uw huidige garderobe of items uit de nieuwste collecties van onder meer Marc Cain, Luisa Cerano en Kyra.