Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Penn en Ink

( 18 artikelen )

Penn en Ink

De modieuze damesmode van Penn en Ink is veelzijdig en vrouwelijk. Het modelabel staat bekend om haar kwalitatieve items met originele en verrassende designs. Een Penn en ink shirt en Penn en ink blazer kunt u gemakkelijk combineren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Penn en ink jurk of Penn en ink trui.  

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
18 artikelen

De modieuze damesmode van Penn en Ink is veelzijdig en vrouwelijk. Het modelabel staat bekend om haar kwalitatieve items met originele en verrassende designs. Een Penn en ink shirt en Penn en ink blazer kunt u gemakkelijk combineren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Penn en ink jurk of Penn en ink trui.  

De actuele damesmode van Penn en Ink is onafhankelijk, uitgesproken en enigszins opstandig. De bohemian chic stijl van Penn en Ink N.Y is verfijnd en casual tegelijk, het is actuele mode voor zelfstandige vrouwen die er zeker altijd verzorgd uit willen zien, maar ook hechten aan draagcomfort en die zeker niet automatisch achter de trends aan lopen. De zeer vrouwelijke tops en bottoms zijn ontworpen in comfortabele materialen die verleidelijk aandoen. Bij Van Zuilen zijn we dol op de schitterende afwerking en bijzondere details van de Penn en Ink dameskleding, waar aandacht uit spreekt, en een flinke portie originaliteit. De mooi vallende pullovers en tees van Penn en Ink combineren, naast natuurlijk met de eigen P&I collectie, ook schitterend met uw zakelijke pak voor uw eigen bohemien, uiterst vrouwelijke touch. Maar de tops staan ook verrukkelijk casual op uw oude washed jeans of speels op uw boyfriend chinos. Kijkt u vooral eens in het mooie aanbod Penn en Ink damesmode of een van de andere merken zoals Joseph Ribkoff en Kyra en Ko, online bij Van Zuilen, en laat u inspireren door de opwindende optimistische vibe en verrassende designs van dit verrukkelijke modelabel.

Penn en Ink N.Y Damesmode

De modieuze dameskleding van Penn en Ink is zeker veelzijdig, misschien zelfs ambigu, te noemen. De elegante ontwerpen zijn steeds een vleugje casual, maar zijn perfect te dragen door vrouwen met een flinke dosis ambitie. P&I dameskleding is verfijnd en modieus, maar volgt geen enkele trend. De voorliefde voor reizen en de adaptiviteit van het label blijkt al uit de stoutmoedige overstap van Brooklyn, New York naar Europa, waar de energieke vibe van het damesmodelabel meteen vanaf de introductie volop werd gewaardeerd. Penn en Inks meest fameuze, en zeker representatieve ontwerp, is natuurlijk hun originele stretch blazer waarin u zowel zakelijk uitstekend voor de dag komt, als waarmee u een elegante, vrouwelijke touch kunt geven aan een verder volledig casual outfit. Vele celebraties werden al in deze signature look gespot. Het geliefde dameslabel is echter niet op haar lauweren gaan rusten. Integendeel, het modemerk is constant in beweging, de collecties zijn immer gebaseerd op optimistische stemmingen, op positieve vibes, op karakter. Trends worden opgemerkt, maar nooit lichtvaardig gevolgd. Van Zuilen heeft een uiterst stijlvolle selectie Penn en Ink N.Y voor u uitgestald en nodigt u uit vooral op te letten op het gebruik van vrouwelijke materialen, de innovatieve details en smaakvolle snit. Penn en Ink N.Y is onconventioneel en toch elegant, bij uitstek de keuze van hedendaagse onafhankelijke vrouwen die hun eigen stijl hebben gevonden, voor trendsetters met veelbelovende plannen. Iets voor u?