Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Sissel Edelbo jurken

( 7 artikelen )

Sissel Edelbo jurken

Een mooiere jurk dan die van Sissel Edelbo vindt u niet snel. De Sissel Edelbo jurken zijn allen 100% uniek en met oog voor detail ontworpen. Perfect voor elke gelegenheid! 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
7 artikelen

Een mooiere jurk dan die van Sissel Edelbo vindt u niet snel. De Sissel Edelbo jurken zijn allen 100% uniek en met oog voor detail ontworpen. Perfect voor elke gelegenheid! 

Een jurk is toch wel het meest vrouwelijke kledingstuk. Met een goede jurk creëert u de juiste accenten zonder daar te veel moeite voor te doen. De Deense ontwerpers achter Sissel Edelbo kijken bij elke nieuwe collectie weer naar mooie stoffen waar u zich als stijlvolle vrouw prettig in voelt. Een jurk van Sissel Edelbo is altijd 100% uniek. Naast dat elke jurk met de hand gemaakt wordt, wordt er voor elke jurk een andere, unieke sari gebruikt. Er is dus nooit iemand met exact dezelfde jurk als u. En dat is in deze tijd lastig te zeggen! 

Jurken van Sissel Edelbo

De collectie jurken van Sissel Edelbo wordt geïnspireerd op de cultuur van Indianen. De kleuren en patronen doen denken aan de natuur, bloemen, planten en de levensstijl van deze cultuur. De ontwerpers achter Sissel Edelbo hebben gekozen voor enkele modellen die in verschillende kleuren en patronen beschikbaar zijn. Eenvoudig is kracht. De verschillende modellen bieden genoeg keuze voor u als stijlvolle vrouw, ongeacht uw lichaamsvorm. Lang of kort? Alles is mogelijk. De jurken zijn perfect voor een zakelijke gelegenheid, een feestje of zelfs een bruiloft. Met een mooi paar pumps en een goede tas bent u altijd goed gekleed. Bekijk ook:

Sissel Edelbo jurken bij Van Zuilen Mode

Heeft u al een favoriete Sissel Edelbo jurkop het oog? Bestel uw nieuwe Sissel Edelbo items eenvoudig via onze webshop. Onze personal shopper staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze prachtig ingerichte store in Gorinchem, waar we naast de exclusieve modemerken een mooi ingerichte Van den Assem corner hebben. Hier vindt u de juiste accessoires om uw look echt compleet te maken. Veel plezier met shoppen!